Inscrie firma »
SISTEM INTEGRAT DE CONSTRUCTII

SISTEM INTEGRAT DE CONSTRUCTII

Tip produs: constrictie | case la rosu | case la cheie
Producator: Green Panel
 

Prezentare SISTEM INTEGRAT DE CONSTRUCTII

SIP - SISTEM INTEGRAT DE CONSTRUCTII realizat de Green Panel
SIP (Structural Insulated Panels) reprezinta cea mai avansata tehnologie in sistemele integrate de constructii, oferind toate beneficiile de care trebuie sa se bucure o casa moderna, realizata dupa cele mai competitive standarde. Diversele optiuni de design, rezistenta exceptionala si capacitatea ideala de izolare a pierdeii de energie fac din sistemul SIP o tehnologie de referinta in domeniul constructiilor de azi si de maine.
Panourile SIP sunt alcatuite doua placi OSB la exterior, avand grosimea 15 mm, respectiv spuma rigida de poliizocianurat (PIR) la interior, injectata la presiune, fapt ce atribuie constructiei rezistenta la solicitari cat si rezistenta la transferul termic.
BENEFICII SIP
Rezistenta la cutremure
Datorita componentei specifice a panourilor prefabricate, constructiile SIP beneficiaza de rezistenta ridicata la solicitari pe verticala si pe orizontala, garantand siguranta familiei Dumneavoastra.
Pe plan mondial, constructiile SIP sunt singurele care au rezistat la uragane clasa 6 ca Andrew, Hugo sau Mitch, sau la cutremure precum Kobe - magnitudine 7,2.
Rezistenta la foc
Focul implica trei elemente: aprinderea, oxigenul si combustibilul.
Prin caracteristicile ignifuge ale panourilor SIP, performantele superioare ale rezistentei la foc reduc riscul de incendiu.
Durabilitate
Green Panel garanteaza un ciclu de viata de 60 de ani pentru constructiile SIP, ceea ce va ofera siguranta si confortul de care aveti nevoie fara sa fiti nevoit sa faceti reparatii. Structura dureaza in timp, scutindu-va de complicatii suplimentare legate de reparatii si ajustari.
Eficienta energetica
Combinarea placilor OSB cu spuma PIR ofera cea mai eficienta termoizolatie existenta, reducand semnificativ consumul de gaze naturale, ulei si alte resurse folosite pentru incalzire. Transferul de caldura (dinspre interior spre exterior in timpul lunilor de iarna si dinspre exterior spre interior in timpul verii) este minim. Pentru transferul 10C timpul necesar este de 5 ore.
Eficienta costurilor
-Costuri de constructie cu pana la 30% mai mici decat in cazul cladirilor traditionale
- Nu exista costuri ascunse sau cheltuieli neasteptate, zero pierderi de materiale, prin urmare se pot estima cu exactitate costurile de constructie
- Design flexibil, ceea ce inseamna costuri minime pentru modificarile ulterioare dorite sau pentru extinderea constructiilor existente
- Metoda rapida de constructie - timpul mediul pentru a realiza o casa standard este de 2 luni
- Economie de pana la 80% la facturile de energie, ceea ce inseamna controlul costurilor pe termen lung
- Durabilitate - Protectie
- Panourile prefabricate SIP simplifica procesul de constructie deoarece inlocuiesc trei mari componente: sistemul structural, armatura si izolatia. Prin eficienta si precizia sistemului integrat de constructii SIP erorile de ansamblare sunt cu mult reduse datorita procesului computerizat de fabricare si taiere al panourilor.
- Produs "Green"
- SIP ofera un mediu sanatos de viata, astfel incat orice cladire este in armonie perfecta cu mediul inconjurator. Panourile SIP sunt ecologice, create din materiale care pot fi reciclabile. In plus, datorita economiei cu energia folosita, sunt eliminate emisiile nocive.


Material de referinta pentru realizarea celor mai rezistente cladiri, SIP este recomandat international de responsabilii cu siguranta personalului din cladirile publice si private.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
19 316 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: constructii - termoizolatii - sistemele integrate de constructii

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEM INTEGRAT DE CONSTRUCTII

Casa din panouri SIP 60 mp - La cheieCasa din panouri SIP 60 mp - La cheie
Casa din panouri SIP 60 mp - La cheie
* Pentru constructia casei va recomand SIP - tehnologie avansata in sistemele integrate de constructii, recomandata ...
EUR 22200
EVOTHERMEVOTHERM
EVOTHERM
EVOTHERM - INOVATIE IN TERMOIZOLATIE Compania Green Panel va ofera o metoda revolutionara de izolatie care va asigura ...
Casa din panouri SIP 90 mp - La CheieCasa din panouri SIP 90 mp - La Cheie
Casa din panouri SIP 90 mp - La Cheie
* Exemplu, pentru o casa de 90mp (Parter – open living si bucatarie, baie, 3 dormitoare) costurile sunt: - ...
EUR 33300
Casa din panouri SIP 105 mp - La CheieCasa din panouri SIP 105 mp - La Cheie
Casa din panouri SIP 105 mp - La Cheie
Exemplu 3, pentru o casa de 105mp (Parter - open living si bucatarie, grup sanitar, 3 dormitoare, baie) costurile sunt: ...
RON 38850