Inscrie firma »

P********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare P********************

BANCA DE INCREDERE A COMPANIEI DVS

Piraeus Bank Romania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2000, prin deschiderea de sucursale in tara si in Bucuresti. Un prim obiectiv important a fost atragerea persoanelor cu pregatire si experienta in domeniu, capabile sa imbratiseze valorile si viziunea bancii si sa contribuie in mod decisiv la implementarea acestora.
Anul 2001 a adus pentru Piraeus Bank consolidarea pe piata de profil, prin infiintarea departamentului de corporate banking, lansarea cardurilor VISA si a serviciilor de express banking.
In perioada 2002-2003, banca a inregistrat o crestere importanta prin dezvoltarea segmentului de corporate banking si lansarea creditelor ipotecare pentru persoanele fizice.
Procesul de dezvoltare a bancii a continuat in cursul anului 2003, prin cresterea numarului de clienti si angajati, precum si prin deschiderea mai multor sucursale in tara. De asemenea, aceasta perioada a fost marcata de relansarea operatiunilor de trezorerie, separarea operatiunilor bancare si lansarea Piraeus Leasing Romania, cu rezultate profitabile inregistrate chiar din primul an de functionare.
Perioada 2004 -2006, s-a remarcat printr-o dezvoltare semnificativa a sectorului de retail, atat in ceea ce priveste produsele de credit retail pentru persoane fizice si IMM-uri, cat si lansarea si dezvoltarea produselor de economisire pentru clienti.
Piraeus Bank Romania a cunoscut in 2007 o dezvoltare rapida care a contribuit la cresterea cotei de piata si la consolidarea pozitiei bancii pe piata bancara din Romania.
In 2008 strategia bancii a avut ca principale directii extinderea retelei de sucursale, lansarea de noi produse si o abordare flexibila, transparenta si personalizata a relatiei cu clientii sai.
In prezent, Piraeus Bank Romania are o retea de 186 de sucursale, atat in orasele mari cat si in orasele medii.
Piraeus Bank Romania si Top Managementul bancii au fost onorati cu o serie de distinctii pentru evolutiile pozitive si performantele inregistrate:

Decembrie 2007 - Piraeus Bank a primit distinctia "Banca anului" oferita de revista Piata Financiara
Februarie 2008 - Dl. Stavros Lekkakos, Presedinte si CEO Piraeus Bank Romania a fost laureat cu distinctia "Most Admired Business Leader" oferita de revista Bucharest Business Week
Februarie 2008 - Piraeus Bank a primit distinctia "Cea mai dinamica crestere a retelei" oferita de Nine o'Clock
Februarie 2008 - Piraeus Bank Romania a primit o importanta distinctie publica pentru platforma sa de e-internet banking, Piraeus Online Banking
Aprilie 2008 - Piraeus Bank a ocupat locul al 3-lea pe retail in topul celor mai bune produse, realizat de revista Capital
Mai 2008 - Piraeus Bank a fost clasificata de revista Business Week ca una din bancile cu evolutia cea mai dinamica in 2007
Iulie 2008 - Banca din Top 15 cu cea mai mare crestere a activelor in anul 2007 / premiata la "Gala Bancheri de Top".
Noiembrie 2008 - "Banca Anului", distinctie oferita in cadrul "Awards Gala" organizata de Bucharest Business Week
Decembrie 2008 - Premiul de excelenta pentru "Cea mai eficienta companie de Leasing", acordat de Finmedia
Decembrie 2008 - Piraeus Bank Romania a fost desemnata Banca Anului - sectiunea corporate - in cadrul celei de-a 13-a editii a Galei Piata Financiara.
Martie 2009 - Piraeus Bank a fost premiata de The Diplomat cu distinctia "Commitment to Romania's Economy"
Iulie 2009 - Piraeus Bank a primit premiul pentru "Cea mai semnificativa crestere a volumului de depozite atrase"
PREZENTARE P********************
MEMBRU
GRATUIT
P********************
1 174 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: SERVICII BANCAR - BANCAR - FINANCIARE

ULTIMELE PRODUSE ALE PIRAEUS BANK AG TITAN

Credit.DocCredit.Doc
Credit.doc
Clientii tinta: IMM Companii cu un rulaj intre 30.000 EUR si 5.000.000 EUR conform ultimului bilant anual depus la ...
Linie de creditLinie de credit
Linie de credit
Clientii: IMM companiile care au realizat o cifra de afaceri intre 30.000 EUR - 5.000.000 EUR conform cu ultimul ...
PIRAEUS BANK AG TITAN ESTE INSCRISA IN