Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Fondat in 1996, clockBS este o companie europeana cu sediul la Varna, Bulgaria specializata in crearea programelor de gestiune hoteliera, rezervari on line si oferirea solutiilor.
Prin intermediul filialei ClockDirect, ClockBS furnizeaza deasemenea rezervari si solutii on-line, precum si servicii GDS/IDS.
Avantaje cheie
Avantajul cheie al strategiei ClockBS il reprezinta crearea solutiilor personalizate pentru segmente mari ale industriei ospitalitatii. Efortul depus in identificarea specificului fiecarui client determina un flux de lucru mult mai eficient si ,in final, operatii profitabile si pline de succes pentru acesta

O alta cheie a succesului ClockBS o reprezinta intelegerea faptului ca toate solutiile sunt oferite clientilor numai dupa consultarea expertilor nostri, implementarea si acordarea asistentei pe tot parcursul utilizarii lor. Din acest motiv, ClockBS pune in permanenta accentul pe serviciul de relatii cu clientii, capabil sa ofere consultanta de specialitate, expertize si planuri de asistenta flexibile, conform cerintelor fiecarui client

Competente
Competenta ClockBS este demonstrata de catre un portofoliu extins format din clienti ce detin afaceri profitabile, format pe parcursul a mai mult de un deceniu. Printre clientii companiei ClockBS se includ organizatii independente sau internationale, detinute sau manageriate, provenind din diferite segmente ale industriei ospitalitatii.

Avantajul pretului
Beneficiind de operatii cheie, cum ar fi dezvoltarea permanenta a software-ului, serviciul de relatii cu clientii, ClockBS realizeaza o importanta optimizare a costurilor, motiv pentru care ofera un avantaj din punct de vedere al pretului fara a prejudicia insa calitatea serviciilor sau a solutiilor informatice.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 221 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: soft hotel - software gestiune - sistem de gestiune

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CLOCKBS RO SRL

Program gestiune Restaurant EffectProgram gestiune Restaurant Effect
Program gestiune restaurant effect
Effect este un program de gestiune pentru restaurant, usor de utilizat. ...
Program de gestiune hoteliera EvolutionProgram de gestiune hoteliera Evolution
Program de gestiune hoteliera evolution
Nu va oferim doar un alt program destinat unui hotel sau unui restaurant, ci va oferim: Solutii personalizate ...
SC CLOCKBS RO SRL ESTE INSCRISA IN