Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

Activa pe piata din 2002, firma TRADUMOND ofera solutii globale pentru gestionarea cerintelor de comunicare ale clientilor. Oferim servicii de traducere, interpretare, cursuri de limbi straine si servicii conexe (revizuire si colationare, DTP), personalizate in functie de cerintele clientului si de specificul proiectului urmand a fi derulat.

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor avantajele specifice unui furnizor complet, asigurand economisirea de timp, evitarea problemelor de coordonare a mai multor furnizori, uniformitatea documentatiei interne si externe si un nivel ridicat de calitate.

Echipa implicata in desfasurarea proiectului include specialisti din diverse domenii si are o structura ierarhica permitand eliminarea erorilor, comunicarea intre membrii echipei si obtinerea de feed-back de la client. Personalul intern si colaboratorii sunt recrutati dupa un sistem riguros de selectie, astfel incat sa se asigure calitatea lucrarilor, respectarea cerintelor de confidentialitate si a termenelor de predare, integrarea in echipa de proiect si comunicarea permanenta. Personalul este evaluat permanent, astfel incat sa se asigure respectarea cerintelor de calitate specifice.

In derularea activitatii utilizam cele mai recente lucrari terminologice (memorii de traducere, dictionare, glosare specializate, surse Internet) si didactice (manuale, suporturi de curs personalizate etc.).

Servicii principale:

Traducere
Interpretare simultana si consecutiva
Cursuri de limbi straine

Servicii conexe:
Revizuire si colationare
DTP
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
3 399 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: traduceri - cursuri engleza - interpretare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TRADUMOND SRL

Cursuri engleza de afaceriCursuri engleza de afaceri
Cursuri engleza de afaceri
Organizam cursuri de engleza de afaceri, atat la sediul nostru, cat si la sediul clientului. Cursurile sunt tematice, ...
Cursuri engleza generalaCursuri engleza generala
Cursuri engleza generala
Organizam cursuri de engleza generala (incepatori si avansati), atat la sediul nostru, cat si la sediul clientului. ...
Traduceri autorizate englezaTraduceri autorizate engleza
Traduceri autorizate engleza
Oferim atat traduceri simple (care nu necesita legalizare notariala): - documentatii tehnice - regulamente, rapoarte, ...
SC TRADUMOND SRL ESTE INSCRISA IN