Inscrie firma »

S***************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***************************

Eden Studios - Europe S.R.L.

Compania Eden Studios - Europe S.R.L. s-a infiintat in luna Septembrie a anului 2008. Este o Companie tanara cu domenii de activitate axate mai mult pe Servicii Media, insa activam si ca Agentie de Impresariat Artistic, Agentie de Consultanta in Marketing, Agentie de Publicitate, oferind pachete promotionale prin sistemul de Marketing Door to Door.

Compania Eden Studios - Europe este formata dintr-o echipa tehnica tanara, profesionala, ambitioasa care presteaza activitatile de cameramani, fotografi, sunetisti, luministi, operatori audio-video-foto. Echipamentele detinute ofera calitatea maxima atat a imaginii cat si a sunetului Dolby Digital cu proprietati de 5.1 home cinema.
Eden Studios - Europe, are deja la activ cateva videoclipuri muzicale filmate in Londra, Copenhaga, Palma de Mallorca, Playa del Ingles (Insulele Canare), Santa Cruz de Tenerife, Amsterdam si Heraklion (Insula Creta). Serviciile oferite de echipa noastra de cameramani sunt disponibile pe tot cuprinsul continentului, insa daca sunt in afara tarii, solicitantul trebuie sa asigure cazarea, masa si transportul. De asemeni, prestam servicii foto profesionale pentru ceremonii, petreceri, campanii umanitare, electorale, concerte, prezentari, photo book'uri pentru modele, etc.
Lumea a prins imediat drag de noi pentru ca suntem tineri, dinamici, hazlii, experimentati, perseverenti si pentru ca pentru noi, Clientul nostru e stapanul nostru. Un alt atuu al nostru, este raportul dintre pret si calitate care este facut in asa masura incat sa se poata bucura toata lume de serviciile noastre.
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
1 039 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Agentie Impresariat - cameraman

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EDEN STUDIOS - EUROPE SRL

Filmari - Foto - SonorizariFilmari - Foto - Sonorizari
Filmari - foto - sonorizari
Servicii media : Filmari / Foto / Sonorizari - BOTEZURI Pachetul Standard - Filmare cu o camera / imagini de la ...
SC EDEN STUDIOS - EUROPE SRL ESTE INSCRISA IN