Inscrie firma »
Reclama pe punga ecologica

Reclama pe punga ecologica

Tip produs: reclama punga ecologica | punga ecologica
Producator: SC PUBLIBAGS SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Reclama pe punga ecologica

SC Publibags SRL este o tanara agentie de publicitate al carui obiectiv este acela de a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferind solutia eficienta pentru promovarea produselor sau serviciilor dumneavoastra. De aceea, oferim ca suport publicitar punga de hartie pe care imprimam module publicitare de diferite marimi astfel incat firma dumneavoastra sa fie reprezentata asa cum merita. Publicitatea pe punga de hartie este printre cele mai avantajoase moduri de a promova un produs sau un serviciu.
Are cel mai bun raport pret/randament si alte avantaje dintre care amintim cateva: costuri reduse comparativ cu celelalte forme de publicitate care nu garanteaza ca ajung in casa consumatorului ori ca ii atrag atentia; se distribuie gratuit 365/365 zile; adresare directa catre aproape toti cetatenii; adresare foarte buna in functie de obiectivele campaniei etc.
Potentialii nostri clienti sunt bancile, agentiile de turism, magazinele de orice fel, restaurantele, cabinetele, barurile, fast-food-urile, agentiile imobiliare, atelierele, producatorii, chiar si micile afaceri de familie isi pot gasi in noi un partener pentru promovarea lor etc. Si, nu in ultimul rand, poti fi chiar TU, cel care in acest moment citesti aceste randuri. Asa ca, nu mai sta pe ganduri ! Suna-ne!
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
2 749 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: punga hartie - sare pastile - dedurizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU RECLAMA PE PUNGA ECOLOGICA

Vindem publicitateVindem publicitate
Vindem publicitate
Vindem publicitate pe pungi din hartie ce sunt folosite la vanzarea painii.Cine are de castigat? Toata lumea: ...
Solutii pentru cresterea vanzarilorSolutii pentru cresterea vanzarilor
Solutii pentru cresterea vanzarilor
Va puteti imagina numele firmei dumneavoastra sau produsul dumneavoastra pe masa tuturor romanilor? Puteti face asta ...
Sare pastileSare pastile
Sare pastile
Sarea de dedurizare este "combustibilul" de care ai nevoie pentru ca statia de dedurizare sa functioneze la parametri ...
RON 1
RECLAMA PE PUNGA ECOLOGICA - PRODUSE SIMILARE