Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

In indeplinirea cerintelor beneficiarilor nostri, ne straduim a fi deschisi fata de orice angajamente.
Ne straduim a satisface pe deplin cerintele si dorintele individuale ale beneficiarilor nostri, inclusiv dupa predarea lucrarii.
Oferim garantie pentru lucrarile efectuate, solutionam la timp problemele aparute, indeplinim rapid solicitarile lucrarilor de reparatii.
Piatra de temelie a filozofiei noastre o constituie calitatea, increderea si executarea unor lucrari de precizie, in cadrul carora folosim materiale certificate ecologic, lucrarile noastre de fond fiind bine organizate, spre satisfactia beneficiarilor nostri.
Firma METALMONT s.r.l., asemenea societatii mama Varadinum Rex Bt din Ungaria, se straduieste a acorda servicii complete, atat in domeniul executiei in industria constructiilor, cat si al surselor noi de energie, respectiv al echipamentelor de ridicat, pentru toti beneficiarii si viitorii nostri parteneri de afaceri.
Garantia cantitativa si calitativa a lucrarilor efectuate este certificata, avand la baza profesionalismul si suportul material sigur al societatii mama, de personalul de specialitate calificat, de asemenea de cercul tot mai mare al beneficiarilor si al partenerilor de afaceri satisfacuti.

Multumindu-va pentru interesul manifestat, va invitam a ne vizita pentru alte informatii, prezentare de oferte, va stam la dispozitie cu placere.

Speram ca in curand va vom putea saluta si pe Dumneavoastra printre partenerii nostri de afaceri satisfacuti.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
250 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: panouri solare - instrumente de ridicare - cricuri palane chingi

ULTIMELE PRODUSE ALE SC METALMONT SRL

Oferta firmei SC Metalmont SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC METALMONT SRL ESTE INSCRISA IN