Inscrie firma »
Bazine piscicole

Bazine piscicole

Tip produs: pesti | balta pesti | crestere pesti
 

Prezentare Bazine piscicole

Specializati in dezvoltarea sistemelor de recirculare a culturilor acvatice, noi, la Go4Animals, avem un grad ridicat de experienta si cunostinte pentru a ne putea ajuta clientii. Go4Animals opereaza in intreaga lume, furnizand sisteme si oferind consultanta in multe tari.
Suntem in primul rand preocupati de proiectarea, furnizarea si gestionarea sistemelor de recirculare pentru culturile acvatice cu apa dulce sau sarata, in crescatorii. De asemenea oferim consultanta in dezvoltarea proiectului de la conceptie pana la realizare si am putea spune ca nici un proiect nu este "prea mare" sau "prea mic", ci este tratat cu seriozitate. Am pastrat intotdeauna o relatie foarte buna cu fostii clienti, care continua sa ne solicite pentru consultanta si expansiune viitoare.
Specialistii in culturile acvatice au mereu o ureche deschisa pentru client, managerul de banca, mediul inconjurator, confortul animalelor si confortul oamenilor. De aceea vom oferi consultanta adecvata si servicii pe masura.
Avem o echipa mica si o retea extinsa de specialisti in domeniul culturilor acvatice, precum si ingineri care sunt adusi acolo unde le sunt cerute cunostintele, ca de exemplu expertii nostri in acvarii marine, inginerii in constructii si in domeniul electric.
In afara de proiectarea, furnizarea si gestionarea intregului sistem, furnizam si produse bine testate din alte manufacturi impreuna cu echipamentul nostru, care a fost dezvoltat de noi.
PREZENTARE SC GO 4 AGRI SRL
MEMBRU
GRATUIT
SC GO 4 AGRI SRL
65 863 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
SC GO 4 AGRI SRL
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sere - adapost animale - mori de vant
BAZINE PISCICOLE - PRODUSE SIMILARE