Inscrie firma »
 

Prezentare EVIDENT IMOBILIARE

Agentia Imobiliara EVIDENT a fost fondata in anul 1992 si functioneaza pe piata imobiliara Bucuresteana ca un partener important al investitorilor romani si straini cat si pentru persoanele fizice romane si straine oferind, pe langa serviciile imobiliare de calitate si o gama larga de servicii ce vin in ajutorul clientilor nostri, cum ar fi amenajari interioare, achizitii mobilier, consultanta juridica si, nu in ultimul rand, studii de piata si asistenta activa in domeniul investitiilor imobiliare.
In toti acesti ani am acumulat experienta, trecand prin toate fazele economiei de piata, schimbari de legislatie si mod de lucru in domeniul in care activam.
Suntem unul dintre membri fondatori ai Grupului Agentiilor Independente din Romania, si a Uniunii Nationale a Agentilor Imobiliari formate prin liberul nostru consimtamant, fara presiuni juridice sau de alta natura.
Suntem un colectiv tanar, dinamic si bine pregatit profesional, iar avantajul colaborarii cu agentia noastra este acela ca dam aceeasi importanta tuturor solicitarilor imobiliare, indiferent de cuantumul comisionului, satisfactia dumneavoastra fiind singurul nostru obiectiv.

APELAND LA NOI VA VETI CONVINGE DE REALITATEA CELOR PREZENTATE MAI SUS.

Cu deosebita stima,
Colectivul Agentiei Imobiliare EVIDENT
PREZENTARE EVIDENT IMOBILIARE
LIGHT
MEMBER
EVIDENT IMOBILIARE
7 220 accesari
Persoana de contact:
Adresa postala: sTR. v;LAD jUDETUL NR. 2 bL. v14a, aP.29 sECT 3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021/3223878
Fax: 021/3204913
Website:

Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE EVIDENT IMOBILIARE

INVESTIII IMOBILIAREINVESTIII IMOBILIARE
Investiii imobiliare
Daca dopbinzile bancare reprezinta un cistig modic si sunteti o persoana activa va invitam la o discutie in vederea ...
Intermedieri Vinzari Cumparari, inchirieri imobile spatii terenuriIntermedieri Vinzari Cumparari, inchirieri imobile spatii terenuri
Intermedieri vinzari cumparari, inchirieri imobile...
Intermediem vinzari- cumparari , apartamente , case, vile, spatii , terenuri. Acordam asistenta in vederea obtinerii de ...
EVIDENT IMOBILIARE ESTE INSCRISA IN