Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

Arta si profesionalism - interioare moderne indecasa decorative painting creative interiors - vopsele decorative: culoare, expresie, originalitate, emotie si personalitate !

Pereti cu efect de catifea, matase satin sau metalic! Efecte decorative sanjante in functie de unghiul de reflexie a luminii Indicate atat in ambiente clasice, de epoca, cat si in contexte moderne Folosite cu succes in decoruri pentru studiouri TV, telenovelele si filmele noi!

Pictura/ desene pe pereti! Dezvolta creativitatea copilului tau!

O solutie practica pentru scoaterea in evidenta a spatiului interior O echipa de designeri iti sta la dispozitie cu cele mai noi idei pentru a-ti personaliza spatiul unde traiesti, spatiul unde sa te simti mereu "acasa".

Cum ne gasiti: Pentru a discuta despre nevoile dvs. de culoare, finisaje decorative si pictura va rugam sa sunati sau trimiteti un e-mail pentru a stabili o programare pentru o consultatie gratuita. Impreuna putem naviga prin paletare de culoare, cataloage cu mostre si portofoliul nostru.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
2 424 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VOPSELE DECORATIVE - Pictura camere copii - Interioare personalizate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INDECASA SRL

STUCCO VENEZIANO de la compania San Marco din Venezia, ItaliaSTUCCO VENEZIANO de la compania San Marco din Venezia, Italia
Stucco veneziano de la compania san marco din vene...
Cele mai moderne spatii interioare au peretii acoperiti cu STUCCO VENEZIANO de la compania San Marco din Venezia, ...