Inscrie firma »
SC AKOS CONSULTING SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
IMOMAP PORTAL IMOBILIAR

IMOMAP PORTAL IMOBILIAR

Tip produs: imobiliare | apartamente de vanzare | case
Telefon: click aici0723351004
Producator: AKOS CONSULTING
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Catalin Pantilimonescu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare IMOMAP PORTAL IMOBILIAR

Studiile recente arata ca o gama din ce in ce mai larga de utilizatori folosesc internetul. Noii utilizatori au venituri, varste si locatii variate.Internetul devine astfel accesibil tuturor creand cea mai mare si cea mai rapida piata disponibila oricui.Pentru ca ne dorim ca potentialii nostrii clienti sa beneficieze de toate avantajele internetului ca cel mai puternic mijloc de informare si promovare,echipa Akos Consulting va pune la dispozitie IMOMAP.
IMOMAP este un instrument eficient de promovare a afacerii tale si de facilitare a relatiei ofertant-clientela.Va oferim o campanie de marketing flexibila ce poate fi oricand adaptata necesitatiilor si dorintelor dvs.
Intr-o campanie de publicitate online prin intermediul IMOMAP costurile sunt minime, audienta este mare iar cantitatea de informatii este practic nelimitata.
IMOMAP mareste numarul canalelor de vanzare si ofera un complex de activitati de promovare pe piata a ideiilor, produselor sau serviciilor oferite de dvs.
Internetul ca platforma de vanzare a crescut anul trecut cu 40% si este de asteptat sa ajunga, ca si in celelalte tari din Europa, cel mai utilizat mijloc pentru a promova, a vinde sau a cumpara proprietati imobiliare.
Pentru ca ne dorim ca potentialii nostrii clienti sa beneficieze din plin de aceste avantaje va punem la dispozitie IMOMAP, un nou portal de vanzare si informare.
IMOMAP este un instrument de promovare, confortabil, prietenos si profesionist adaptat pentru orice piata imobiliara si orice afacere.Pe langa descrierea detaliata a unei proprietati, IMOMAP ofera si informatii despre pozitia geografica si despre punctele de interes din jur.Cu ajutorul hartilor noastre aveti la dispozitie mai multe canale de vanzare.
IMOMAP te ajuta sa te orientezi si sa descoperi imprejurimile noii tale locuinte!
PREZENTARE SC AKOS CONSULTING SRL
LIGHT
MEMBER
SC AKOS CONSULTING SRL
1 559 accesari
Persoana de contact: Catalin Pantilimonescu
Adresa postala: Mircea cel Batran 41 Bl.50 sc.d et.2 ap.9
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0723351004
Fax: 0368405419
Website:

Activitate firma: imobiliare - apartamente de vanzare - anunturi imobiliare

PRODUSE ASEMANATOARE CU IMOMAP PORTAL IMOBILIAR

MAPTOPMAPTOP
MAPTOP
MapTop Aplicatie internet sau server: MapTop - Va oferim o solutie rapida si simpla pentru a vizualiza evolutia ...

IMOMAP PORTAL IMOBILIAR ESTE LISTAT IN:

IMOMAP PORTAL IMOBILIAR - PRODUSE SIMILARE