Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

Grupul developer ceho - bavarez pentru proprietati imobiliare de comert cu amanuntul InterCora functioneaza din anul 1991. Se ocupa cu obtinerea de terenuri, cu construirea si inchirierea proprietatilor imobiliare, cu predilectie pentru comertul cu amanuntul.
Filialele din Romania au dezvoltat 40 hipermarketuri pentru Kaufland. Pe langa acestea au fost construite si inchiriate 12 supermarketuri Plus. Si in Romania vor fi ridicate centre de low-cost, respectiv oferta produselor alimentare va fi completata cu produse nealimentare.

Primul centru comercial a fost deja deschis in vara anului 2007 in Arad, impreuna cu magazinul Kaufland ca si chirias magnet. Centre comerciale precum Buzau si Resita se afla in constructie. In urmatoarele saptamani se incep pregatirile de constructie pentru Bucuresti, Medias, Ploiesti si Slobozia.

Sediului central al firmei din Sibiu, Sos. Alba Iulia Nr. 47A, 550018 Sibiu i se va adauga o filiala in Bucuresti, pe terenul centrului comercial Bucuresti, Mihai Bravu.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
1 001 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: imobiliare - proprietati imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INTERCORA SRL

Oferta firmei SC INTERCORA SRL nu contine nici un produs sau serviciu