Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

"SC MODERNA GLAF SRL" isi concentreaza eforturile in producerea si comercializarea Glafurilor PVC de Interior si a Glafurilor Aluminiu de Exterior cu toate accesoriile necesare (capace, elemente de imbinare, suruburi).
Fiind prezenti pe piata europeana de cca. 10 ani, cunoastem bine faptul ca Glafurile sunt nu numai un element decorativ, ci sunt un element indispensabil al sistemelor de ferestre. Glafurile noastre satisfac exigentele standardelor existente printr-o gama larga de dimensiuni si culori, manifestandu-se printr-o rezistenta inalta la diversi factori externi. Caracteristicile tehnice, structura si compozitia deosebita ale acestor glafuri satisfac cele mai pretentioase cerinte, precum si ii ofera acestora robustetea necesara pentru o exploatare de lunga durata.
Speram ca gratie ofertei imbatabile la capitolul coraportului dintre pret si calitate, operativitatii in activitate si respectarii promisiunilor convenite, vom reusi sa obtinem increderea Dumneavoastra si sa stabilim o cooperare reciproc avantajoasa.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
1 593 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Glaf PVC - Glaf Aluminiu - Glafuri PVC

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MODERNA GLAF SRL

Glaf Interior PVCGlaf Interior PVC
Glaf interior pvc
Glafurile PVC de interior sunt o completare ideala pentru orice sistem de fereastra. Acestea sunt facute in asa fel, ...