Inscrie firma »
 

Prezentare Viami Computers

- Viami Computers, înregistrată la registrul comerțului București sub nr: J40/7388/1997 și având cod unic de înregistrare 9804190, a început activitățile sale de tehnologie a informației în anul 1995, în principal distribuția de componente de calculatoare pentru integratorii de sisteme. Dezvoltarea de software care a început în anul 1997, a fost și este extrem de dimamică începând din anul 2000. Cu cât schimbările în hardware se produc mai rapid și mediul economic se dezvoltă mai mult, cu atât cererea de software este mai mare. Cifra de afaceri a firmei Viami Computers pe anul 2002 a fost de 76 miliarde lei.
- Activități principale:
o Distribuție și vânzare de PC și componente PC
o Producție de software și dezvoltarea de aplicații la comandă
o Servicii și întreținere de calculatoare/rețele
o Internet: aplicații, hosting, colocare
o Soluții integrate
- Produsul software principal: VIP, program integrat de ERP pentru IMM-uri. In anul 1998 a apărut prima versiune a programului de gestiune și contabilitate numit VIP (până Vip 3.x), după care urmează versiunea 2000 - VIP 2000 la care s-au adus inbunătățiri permanente, (aproximativ un upgrade pe lună, cu facilități și module noi). În prezent VIP-ul a ajuns la maturitate oferind utilizatorilor lui foarte multe facilități. Acum am lansat o nouă versiune profesională VIP client-server la care se pot anexa multe alte module (management-marketing, analiza de oferte, urmărirea ratelor, etc). De reținut că programele noastre sunt în plină dezvoltare. Referințe: http://vip2000.viami.ro.
- Alte produse sunt:
o EasyCom: un puternic program de marketing și afaceri on-line (b2b). Scopul nostru este să unificăm EasyCom cu VIP astfel încât gestiunea să fie conectată cu e-business. Referințe: www.easecom.net, www.viami.ro, http://vip2000.viami.ro, www.kdyang.ro, etc.
o e-Mall, e-Shop,...: aplicații de comerț electronic, portale. Referințe: www.smarket.ro
o Rotast: program de editare texte cu caractere românești. Referință: www.rotast.ro
o Bossvisor: program de urmărire a unei firmei în rețea
o Progam special de gestiune și urmărirea producției la Cromsteel SA
o Alte produse la comandă, etc
- Printre alte activități, firma Viami Computers realizează și sisteme informatice la cererea clientului ( personalizate), așa cum a procedat și pentru alte societăți din Romania.
- Domenii de expertiză și competență: baze de date (FireBird, PostgreSQL, Microsoft SQL, Oracle, DB2, etc.), aplicații dezvoltate cu Borland Delphi, php, perl sau alte medii Microsoft, web design, grafică, etc.
Suntem onorați să vă oferim serviciile noastre de a va implementa un sistem informatic la cheie in funcție de cerințele societății dvs care sperăm să vă satisfacă din toate punctele de vedere.
PREZENTARE Viami Computers
LIGHT
MEMBER
Viami Computers
2 417 accesari
Persoana de contact: Ionela Stana
Adresa postala: str. Jaristea, nr. 2, sect. 3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 327 72 45
Fax: 021 327 72 44
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Internet

ULTIMELE PRODUSE ALE VIAMI COMPUTERS

Oferta firmei Viami Computers nu contine nici un produs sau serviciu