Inscrie firma »
Echipa de constructi, constructi civile

Echipa de constructi, constructi civile

Tip produs: caut echipa constructi | caut firma de constructi | caut echipa de constructi
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Echipa de constructi, constructi civile

Doriti sa construiti casa mult visata??

NOI -realizam proiectul
-achizitionam materialele
-livram materialele
-efectuam constructia
lucram si dupa planul dumneavoastra !!

Fara nici o bataie de cap pentru dvs.Doar ganditi-va cata bataie de cap aveti pana cautati, negociati cu proiectant,firma de distributie materiale,firma de constructi , in plus nu veti optine niciodata discountul optinut de noi prin contract de colaborare , iar la asta se mai adauga si timpul pierdut.
Treaba dvs. este sa va intocmiti o schita ne-o trimiteti noua , va calculam pretul (iar daca sunteti de acord cu el intocmim contrat semnat si stampilat de noi cu termeni bine stabiliti) si ne trimiteti datele cerute de proiectant(certificatul de urbanism, actul de proprietate asupra terenului, planul de incadrare in zona a terenului). Asta este toata treba dvs. dupa care noi aducem materialele , executam constructia ca dvs. sa va mutati.
Nu uitati !! Oricat ati incerca nu veti optine discountul optinut de noi la intocmirea proiectului si achizitionarea materialelor .

Pretul cuprinde proiectul , materialele, transportul materialelor, constructia propriuzisa , mancarea muncitorilor ,plata muncitorilor si toate cheltuielile aparute pe parcurs.

Despre noi

Suntem o echipa de constructii autorizata (putem emite facturi si chitante) cu o experienta bogata in constructii .

Casa este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si va oferim solutiile optime pentru realizarea locuintei de vis. Servicii complete, de la executie pana la mutarea dumneavoastra .

Constructii de case la rosu, constructii de case la cheie.Dintre toate echipele/firmele de constructii noi suntem alegerea perfecta.

O firma de constructii va vor cere niste preturi fabuloase , iar cu o echipa de constructii "la negru" exista riscul ca la sfarsitul lucrarilor , lucrarea sa nu fie aceeasi ca in proiect.

Noi suntem alegera perfecta intre firma de constructii si echipa "la negru".
Intre noi si beneficiarul lucrari se intocmeste contract cu termene bine stabilite , iar pe fiecare incasare la cererea beneficiarului se elibereaza factura si chitanta.

Obiective:
Obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.
Recomandare:
Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil, fie ca este vorba de turnarea fundatiei, de ridicarea peretilor sau de modul in care este pusa faianta si gresia in baie.
Profesionalism:
Tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.
Calitatea:
Reprezinta valoarea de baza a echipei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele occidentale. Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o inalta calificare a personalului nostru, va asiguram ca planurile si implicit constructiile dumneavoastra vor avea structuri de rezistenta trainice, iar finisajele interioare si exterioare vor fi pe placul dumneavoastra.
Initiativa:
Chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.
Preturi:
Preturile sunt negociabile in functie de lucrari de aceea preferam sa le stabilim cu fiecare client in parte si pentru a putea fi mai aporoape de nevoile fiecaruia!
Consultanta este intotdeauna gratuita asa ca nu ezitati sa ne contactati pentru a decide ce este mai bine pentru dumneavoastra.
PREZENTARE P******************
MEMBRU
GRATUIT
P******************
2 331 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Constructi case - constructi civile - echipa constructii