Inscrie firma »
Sistemul de management al sigurantei alimentare (HACCP)

Sistemul de management al sigurantei alimentare (HACCP)

Tip produs: HACCP | Siguranta alimentara | ISO 22000:2005
 

Prezentare Sistemul de management al sigurantei alimentare (HACCP)

Conþinutul cursului
* Istoricul HACCP
* Principiile HACCP
* Beneficiile aplicarii HACCP
* Procedura HACCP
- Selectarea echipei HACCP
- Descrierea produsului
- Identificarea utilizarii produsului
- Construirea diagramei de flux a procesului de fabricatie
- Identificarea riscurilor si a actiunilor preventive
- Determinarea punctelor critice de control (CCP)
- Stabilirea limitelor critice pentru CCP
- Stabilirea sistemului de monitorizare a punctelor critice de control
- Stabilirea planului de actiuni corective
- Stabilirea verificarilor necesare
- Elaborarea documentatiei
- Analiza
- Implementarea planului HACCP
* Construirea diagramei de flux
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
13 752 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: managementul calitatii - managementul mediului - managementul sanatatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTARE (HACCP)

Managementul calitatii in proiectareManagementul calitatii in proiectare
Managementul calitatii in proiectare
Continutul cursului: * Proiectare si dezvoltare - introducere * Terminologie * Proiectare si dezvoltare - ...
Management financiar pentru nefinantistiManagement financiar pentru nefinantisti
Management financiar pentru nefinantisti
Continutul cursului: * Diferenta dintre contabilitate, fiscalitate, financiar * Rapoartele financiare (bilant, ...
Managementul proiectelorManagementul proiectelor
Managementul proiectelor
Continutul cursului: * Ce este un proiect * Diferentele dintre proiect si proces * Organizarea si ...
Instrumente de imbunatatireInstrumente de imbunatatire
Instrumente de imbunatatire
Continutul cursului: * Rezolvarea problemelor * Colectarea datelor * Metodele si instrumentele pentru ...
Auditori interni pentru sistemul de management de mediuAuditori interni pentru sistemul de management de mediu
Auditori interni pentru sistemul de mana...
Continutul cursului: * Introducere * Legislatia de mediu nationala, europeana si internationala * ...
Management StrategicManagement Strategic
Management Strategic
Continutul cursului: * Introducere in managementul strategic - Definire - Istoric ...
Auditori externi pentru sistemul de management de mediuAuditori externi pentru sistemul de management de mediu
Auditori externi pentru sistemul de mana...
Continutul cursului: * De ce un sistem de management de mediu!? * Prevederile legale si alte cerinte * ...
Auditori externi pentru sistemul de management al calitatiiAuditori externi pentru sistemul de management al calitatii
Auditori externi pentru sistemul de mana...
Continutul cursului: * Sistemul national de acreditare si certificare * Terminologie * Principiile ...
Managementul mediuluiManagementul mediului
Managementul mediului
Continutul cursului: * Introducere * Legislatia de mediu nationala, europeana si internationala * ...

SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTARE (HACCP) ESTE LISTAT IN: