Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Shopping la Viena!

Shopping la Viena!

Tip produs: shopping viena | shopping
Producator: Galaxsea Travel
 

Prezentare Shopping la Viena!

Miercuri
Plecare din Bucuresti la ora 05h00 pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Timisoara-Budapesta. Sosire la Budapesta seara, in functie de conditiile de trafic si de formalitatile vamale. Cazare la Budapesta, hotel 3*. Punem la dispozitia Dumneavoastra si in acelasi timp, pentru confortul Dumneavoastra, cele mai moderne autocare de 4* din piata, astfel incat drumul pana la Viena sa fie comod si placut.

Joi
Mic dejun la hotel. Plecare spe Viena imediat dupa micul dejun. Transfer direct la SCS Wien Sud si zi libera pentru Shopping in Centrul Comercial. Wien Shopping City Sud este cel mai mare Centru comercial din Europa Centrala si de Est cu o suprafata totala de 851.000 mp. Localizat la doar 12 Km de Viena, este deschis de luni pana vineri, de la 09:30 la 19:00 si Sambata de la 09:30 la 18:00. Un adevarat Paradis al cumparaturilor, ofera tuturor celor care ii trec pragul o experienta de neuitat in materie de Shopping. In acest Centru Comercial puteti gasi tot ceea ce doriti, de la imbracaminte si incaltaminte pana la mobila si produse electronice si electrocasnice, toate in magazine cu nume sonore, precum : Benetton, Body Shop, Esprit, Lacoste, Zara, Mango, Hugo Boss, Swarovski, Ikea, Mediamarkt, etc. Cazarea la hotel in Viena se face seara, la intoarcerea de la SCS. Cazare in Viena, Hotel Lenas Donau 3* sau similar.

Vineri
Mic dejun la hotel. Dimineata, tur de oras panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si "Orasul Dunarii" - Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan.
Timp liber la dispozitie in oras pentru a vizita renumita "Piata de Craciun de la Viena" , pentru cumparaturi pe uimitoarea artera comerciala Mariahilferstrasse sau pentru vizite individuale.
Seara, optional, cina traditionala vieneza in Grinzing (meniu: platou rece, platou cald, strudel cu mere, 1 pahar de vin/persoana). Cazare in Viena, hotel Lenas Donau 3*** sau similar.

Sambata
Mic dejun la hotel. Plecare spre Parndorf Designer Outlet. Parndorf este Centrul Comercial unde se intalnesc cele mai mari firme de renume mondial, in nu mai putin de 150 de magazine, toate preturile fiind cu 30% - 70% mai mici decat in magazinele de vanzare. Este al doilea Centru Comercial ca marime si importanta din Austria, dupa SCS. Seara, plecare spre Budapesta. Cazare in Budapesta, Hotel 3*. Optional, la Budapesta, Croaziera pe Dunare cu cina la bordul navei (welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare). Tarif: 27 € /persoana.

Duminica
Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

OFERTA SPECIALA 199 Euro/pers in camera DBL

Pachetul include:
- transport cu autocar nou, 4**** lux
- Program de shopping cu transferuri incluse la centrele comerciale SCS WIEN SUD si PANDORF
- 2 nopti, loc in camera dubla si mic dejun in Viena, hotel Lenas Donau 3*** sau similar
- 2 nopti, loc in camera dubla si mic dejun la Budapesta, hotel 3***
- tur de oras Viena cu ghid local
- vizita la Piata de Craciun din Viena
- taxe de autostrada, parcari, etc.
Nu include:
- asigurarea medicala (optionala)
- intrarile la obiectivele turistice in timpul turului de oras
- alte cheltuieli personale
Date de plecare:
Noiembrie 2009:
18 - 22.11.2009
25 - 29.11.2009
Decembrie 2009:
02 - 06.12.2009
09 - 13.12.2009
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
2 229 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: agentie de turism - turism - rent-a-car

PRODUSE ASEMANATOARE CU SHOPPING LA VIENA!

REVELION 2010 IN ISTANBULREVELION 2010 IN ISTANBUL
REVELION 2010 IN ISTANBUL
Program: Ziua 1 / 30.12.09 Plecare din Bucuresti, de pe Aeroportul Otopeni, cu zbor Turkish Airlines. La sosirea pe ...
REVELION 2010 IN "ORASUL DE AUR" PRAGAREVELION 2010 IN "ORASUL DE AUR" PRAGA
REVELION 2010 IN "ORASUL DE AUR" PRAGA
PROGRAMUL EXCURSIEI 30 decembrie BUCURESTI - PRAGA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda ...