Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Azerro 2007 este o companie cu o experienta de peste 25 de ani in industria confectiilor de imbracaminte. Linia noastra de productie se distinge fata de alti producatori, prin standardul ridicat de calitate al produselor executate.
Societatea dispune de personal calificat corespunzator, pentru a satisface orice exigenta si se evidentiaza prin pregatire tehnica, pastrand aceste standarde ridicate printr-un permanent contact cu noile directii si standarde in industria modei.
Echipa noastra este, de asemenea, instruita in utilizarea tuturor tipurilor de materiale.
Pe baza modelelor se pot realiza in studioul nostru: modele pentru prezentari de moda,serii mici sau mari de foarte inalta calitate.
Proiectarea tiparelor se face cu sistemul Accumark Gerber (gradare, incadrare, plottare). Sistemul nostru de proiectare permite conversia intre cele doua sisteme Gerber/Lectra, Lectra/Gerber.
Dupa 25 de ani de activitate in Tarile de Jos, incepand cu octombrie 2007, studioul nostru s-a relocat in Romania. Am ales Romania, pentru ca face parte din UE, iar acest aspect este important pentru importul si exportul de produse in cadrul UE.
Momentan lucram cu designerii cunoscuti din Olanda, care au prezentari de moda pe cele mai importante podiumuri din lumea modei.
De curand compania AZERRO 2007 a lansat marca VEZARO® care cuprinde in prima colectie produse unicat create de designerii nostri.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
761 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: confectii textile - Gerber/Lectra - modele

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AZERRO 2007 SRL

Oferta firmei SC AZERRO 2007 SRL nu contine nici un produs sau serviciu