Inscrie firma »
REPARATIE UPS

REPARATIE UPS

Tip produs: REPARATIE UPS | Inlocuire acumulator UPS
Producator: gromacht
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare REPARATIE UPS

- Depanare UPS
- Inlocuire acumulator UPS
- Bateriile Effekta

UPS-uri: Cu management, Fara management, Montabile in rack, Accesorii UPS-uri.
APC, Apollo, Ablerex, Mustek, Gembird, Belkin, Trust, RPC, V-Mark, UISAbler, Tecnoware, CyberPower, QUANTEX, MICRODOWELL, AEG, Serioux, Infosec, REDi Blazer, ETC.
Ce este un UPS?
UPS-urile (Uninterruptible Power Supply) sunt surse neintreruptibile de putere. Se folosesc pentru electro-alimentare de siguranta. Aceste echipamente se conecteaza intre reteaua de alimentare si consumatori (calculatoare, monitoare, aplicatii industriale ...etc.). Atributia lor este de a proteja consumatorii de perturbatiile existente in reteaua de alimentare si de intreruperea tensiunii de alimentare, care ar putea duce la deteriorarea aparatelor conectate la reteaua de alimentare, pierderea datelor sau alte daune. UPS-urile contin acumulatoare de energie ( baterii ), astfel la intreruperea tensiunii de alimenatare UPS-ul poate furniza energie consumatorilor conectati pana la descarcarea lor. In acest fel consumatorii primesc curent fara intrerupere, caderea de tensiune neafectand alimentarea lor.

PUTEREA

Puterea UPS-urilor se exprima in VA (volt-amperi) si arata puterea totala a consumatorilor ce pot fi alimentati din UPS. Diferenta dintre VA si W (watt) rezulta din factorul de putere (cos phi) al UPS-ului. Acest factor de putere difera de la un UPS la altul functie de principiul de functionare, producator, tehnologie de fabricatie. In general UPS-urile de tip off-line si line-interactive au cos phi intre 0.6 si 0.7. Majoritatea unitatilor de tip on-line au factorul de putere cuprins intre 0.7 si 0.8. De aici rezulta, ca un UPS de 1000 VA cu factorul de putere 0.8 este capabil sa alimenteze consumatori de putere totala de 800 W.

Majoritatea UPS-urilor sunt proiectate incat sa suporte o mica suprasarcina pentru o perioada scurta, insa la dimensionarea, alegerea UPS-urilor este recomandat o marja de siguranta de minim 10-15%. Exemplu : daca puterea totala maxima a consumatorilor ajunge la 850 VA, se recomanda un UPS de 1000VA.

TIMPUL DE AUTONOMIE
Timpul de autonomie sau backup inseamna durata cat poate UPS-ul sa alimenteze consumatorii conectati in regim de baterii. Acest timp se calculeaza la sarcina nominala, adica puterea maxima de care este capabil UPS-ul. Cum puterea totala a consumatorilor conectati se micsoreaza asa creste autonomia. Timpul backup depinde de capacitatea, numarul acumulatoarelor si sarcina conectata.
In general autonomia de baza a UPS-urilor variaza intre 5 si 10 minute, functie de model si producator. La unele tipuri de UPS, mai ales din categoria Off-Line si Line-Interactive nu se poate extinde autonomia datorita arhitecturii aparatelor.

BATERII UPS

Bateriile sunt "inima" UPS-ului, ele magazinand energia care se reda in cazul intreruperilor de curent.
In general UPS-urile contin acumulatoare de tip VRLA (Valve Regulated Lead Acid) adica baterii pe baza de plumb-acid. Acestea nu necesita mentenanta, nu emit vapori periculoase pentru mediu si se pot utiliza in plan orizontal respectiv vertical. Bateriile in majoritatea UPS-urilor mici de e piata au o durata preconizata de viata de aproximativ 5 ani, dar se prezinta si in versiunea cu o durata de viata aproximata de 10 ani. Desigur acestea au un cost mai ridicat fata de cele cu 5 ani de viata, insa sunt mai fiabile.

Bateriile sunt incarcate de UPS, urmand ca la o intrerupere de curent sa furnizeze energie invertorului, care va alimenta consumatorii conectati.
Capacitatea acumulatoarelor se exprima in Ah (amper-ore). Schimbarea acumulatoarelor uzate se executa de personal calificat, deoarece exista riscul electrocutarii sau inlocuirii cu baterii neadecvate, care poate conduce la deteriorarea aparatului.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
12 440 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: service copiatoare - reparatii imprimante - reciclare cartuse

PRODUSE ASEMANATOARE CU REPARATIE UPS

REPARATII IMPRIMANTE MATRICIALEREPARATII IMPRIMANTE MATRICIALE
REPARATII IMPRIMANTE MATRICIALE
Firma Gromacht Bucuresti presteaza: Constatare imprimanta matriciala la sediul cilentului - de la 50 ron cu ...
RON 50
REPARATII MULTIFUNCTIONALEREPARATII MULTIFUNCTIONALE
REPARATII MULTIFUNCTIONALE
Reparatii multifunctionale Constatare la sediul clientului - de la 50 ron cu TVA Constatare multifunctional la ...
RON 50
REPARATII IMPRIMANTE LASERREPARATII IMPRIMANTE LASER
REPARATII IMPRIMANTE LASER
Firma Gromacht Bucuresti presteaza: Reparatii imprimante laser, Reparatii imprimante laser alb-negru, Reparatii ...
RON 50
Service IMPRIMANTE MATRICIALEService IMPRIMANTE MATRICIALE
Service IMPRIMANTE MATRICIALE
Constatare imprimanta matriciala la sediul cilentului - de la 50 ron cu TVA Constatare imprimanta matriciala la sediul ...
RON 50
REPARATII COPIATOR ALB NEGRUREPARATII COPIATOR ALB NEGRU
REPARATII COPIATOR ALB NEGRU
Constatare la sediul clientului pentru copiator alb-negru - de la 20 euro cu TVA Constatare la sediul Gromacht pentru ...
EUR 20
REPARATII FAXURIREPARATII FAXURI
REPARATII FAXURI
REPARATII FAXURI Firma Gromacht Bucuresti presteaza: Service faxuri, reparatii faxuri laser, revizie fax la ...
RON 50
REPARATII COPIATOR COLORREPARATII COPIATOR COLOR
REPARATII COPIATOR COLOR
Constatare la sediul clientului pentru copiator color - de la 50 euro cu TVA Constatare la sediul Gromacht pentru ...
EUR 50
REPARATII COPIATOARE DIGITALEREPARATII COPIATOARE DIGITALE
REPARATII COPIATOARE DIGITALE
Constatare la sediul clientului pentru copiator alb-negru - de la 20 euro cu TVA Constatare la sediul Gromacht pentru ...
EUR 20
REPARATII COPIATOARE ANALOGICEREPARATII COPIATOARE ANALOGICE
REPARATII COPIATOARE ANALOGICE
Constatare la sediul clientului pentru copiator alb-negru - de la 80 ron cu TVA Constatare la sediul Gromacht pentru ...
RON 80