Inscrie firma »
Tabachera retro

Tabachera retro

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 12.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Tabachera retro

Disponibila in diferite modele, tabachera metalica retro este un accesoriu util pentru fumatorii nostalgici care vor sa aduca in viata lor ceva din parfumul anilor trecuti. Se poate folosi atat pentru a pune in ea tigarile sau tutunul vrac, dar este suficient de incapatoare si pentru un pachet de tigari. Dimensiuni: 7 x 9 cm cca. Pe fiecare tabachera sunt inscrise mesaje haioase:
When life gives you lemon ask for salt & tequila ( Cand viata va ofera lamai cereti sare & tequila) Don’t worry be happy (Nu va faceti griji fiti doar fericit) Days are only as grey you allow them to be ( Zilele sunt gri doar daca Dvs. le dati voie) Love is being stupid together (Dragostea inseamna sa ne prostim impreuna) Home is were the wi-fi is (Acasa este acolo unde exista wi-fi) I really need a day between Saturday and Sunday ( Chiar am nevoie de o zi libera intre sambata si duminica).
Este un cadou haios pentru un prieten fumator dar si util daca nu doriti sa vedeti inscriptionarile de pe pachetele de tigari. Mentionati in momentul comenzii modelul care va place si acesta se va trimite in functie de disponibilitate
PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
602 778 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun