Inscrie firma »
Set 3 perii speciale pentru caine

Set 3 perii speciale pentru caine

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 52.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Set 3 perii speciale pentru caine

Cainele Dvs. are parul incalcit si aveti casa plina de par" Daca v-ati saturat sa adunati tot timpul de pe covoare sau canapele parul animalului de companie, solutia optima este sa tratati cauza, nu efectul. Cu acest set de perii puteti ingriji zilnic blana cainelui si cu siguranta cea mai mare parte din problemele cauzate de caderea parului se vor rezolva. Include 3 piese:
- 1 manusa din cauciuc flexibila (13 x 9 cm cca) pentru a peria si masa cainii cu parul scurt. Este perfecta pentru animale de companie care pierd mult par in timpul naparlirii si elimina parul ce urmeaza sa cada. De asemenea, puteti utiliza aceasta manusa de periaj pentru a masa pielea animalului Dvs. de companie.
- 2 perii cu maner din lemn si functie dubla (peri de metal pe o parte si peri de plastic moi pe cealalta parte). Aceste perii sunt excelente pentru a descurca parul si a elimina rezidurile din parul cainelui . Una dintre perii (22 x 6 cm cca) are capete din metal rotunjite pentru a evita lezarea pielii (recomandata pentru parul scurt). Cealalta perie (17 x 10 cm cca) este conceputa pentru parul mai lung sau ondulat. Perii moi sunt foarte buni pentru a peria puii.
PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
603 285 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun

SET 3 PERII SPECIALE PENTRU CAINE ESTE LISTAT IN: