Inscrie firma »
Oala presiune marmura 6L, Stone Diamond

Oala presiune marmura 6L, Stone Diamond

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 383.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Oala presiune marmura 6L, Stone Diamond

Acesta oala sub presiune STONE DIAMOND face parte din noua generatie de echipamente profesionale.
Este acoperita cu un strat gros de marmura iar structura este din aluminiu forjat care nu este toxic. Aceasta acoperire speciala o face sa fie anti-aderenta, sa pastreze caldura mai mult timp si sa permita gatirea eficienta a alimentelor.

ESTE SINGURA OALA CU MARMURA IN CARE SE POATE GATI SUB PRESIUNE PE ORICE TIP DE PLITA CHIAR SI PE CEA CU INDUCTIE.
De asemenea gatiti cu mai putin ulei iar oala se curata foarte usor.
Prepara alimentele intr-un timp de 3 ori mai scurt decat o oala obisnuita si conserva vitaminele si substantele nutritive din alimente.
Manerele din silicon nu se vor incalzi in timpul gatirii si le veti putea prinde fara manusi.

SISTEM USOR DE DESCHIS SI INCHIS
Dupa ce ati eliberat presiunea din vas intoarceti manerul in sensul indicat de sageata iar capacul se va deschide foarte usor.
TEHNOLOGIE DE CONTROL AL PRESIUNII
Inelul alb indica ca oala este sub presiune. Acest inel va fi vizibil in timpul intregului proces de gatire sub presiune
Daca valva se ridica si inelul rosu apare inseamna ca presiunea este prea mare in interior si trebuie sa micsorati spre minim focul.

ALTE AVANTAJE: Gatiti ca pe vremuri la foc mic, constant Sunt potrivite pentru plite electrice, cu gaz, cu inductie, ceramice, etc. Baza cu Turbo inductie: determina o reducere cu 35% a consumului energiei termice. Rezistenta in timp Se curata extrem de usor Nu mai gatiti cu ulei, nu mai scoate fum Este anti- aderenta iar alimentele nu se lipesc Intrucat aluminiul este forjat vasele nu sunt periculoase. In plus sunt fara plumb, cadmiu si PFOA (cancerigen) Se spala la masina Manere ergonomice Este realizata conform standardului german LFGB Dimensiuni: 22x17 cm Capacitate: 6 litri Culoare negru cu portocaliu


DE CE O OALA SUB PRESIUNE"
Oalele sub presiune sunt un excelent instrument in bucatarie. Ele pastreaza textura si savoarea alimentelor gatite deoarece timpul de firebere este diminuat si sunt gatite in apa mai putina. Mancarea se prepara cu pana la 70% mai repede (ex. orezul se gateste in cca. 6 min. in loc de 25 min.). Cele mai indicate alimente sunt acelea care necesita un timp de fierbere mai mare de 40-50 de minute, cum ar fi carnea de oaie, vita sau legume ca morcovul, cartofii etc. Intr-o oala obisnuita apa fierbe doar la temperatura de 100°C dar in cazul oalei cu presiune acesta temperatura creste datorita presiunii exercitate de abur si a faptului ca este inchisa ermetic. Urmarea acestui proces este ca timpul de preparare se reduce considerabil. Fierberea se poate regla insa prin intermediul valvei de siguranta, care este cea mai importanta inovatie in ceea ce priveste oala de presiune. Astfel, cand presiunea creste foarte mult, valva se ridica pentru a permite eliberarea vaporilor de abur, moment in care temperatura scade sub 100°C si presiunea se normalizeaza. In oala cu presiune nu sa gateste niciodata fara apa sau lichid.

Sfaturi practice pentru folosirea oalei sub presiune Inainte de prima utilizare a oalei sub presiune, inlatura toate etichetele, spala oala, capacul si garnitura cu detergent, apoi clateste-le si pune-le la uscat. Umple oala pe jumatate doar cu apa si ferbe-o sub presiune pret de jumatate de ora, pentru a elimina mirosul sau alte impuritati. Este important sa verifici supapele de siguranta si de presiune, pentru ca nu cumva acestea sa fie blocate. Daca vreuna din acestea este blocata, curata supapa cu un obiect ascutit (un ac, de exemplu). Cand inchizi capacul, nu uita apasa usor pe maner. Pentru a folosi corect oala sub presiune, este important sa nu o umpli cu mai mult de 2/3 din capacitatea sa. In cazul prepararii alimentelor care fac spuma, lichidul din oala nu are voie sa depaseasca o patrime din capacitatea acesteia. Oala sub presiune nu este destinata prepararii prajelilor in mult ulei sau grasime si in niciun caz pentru copt. La gatirea mancarurilor din legume si a supelor, evita evaporarea totala a lichidelor. Nu folosi niciodata oala sub presiune fara sa adaugi apa sau alte lichide, deoarece se poate defecta mai repede. Intotdeauna gatitul la oala sub presiune trebuie realizat pe o suprafata plana. De asemenea, flacara de la aragaz trebuie setata in asa fel incat sa nu depaseasca baza oalei.
PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
602 360 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun

OALA PRESIUNE MARMURA 6L, STONE DIAMOND ESTE LISTAT IN: