Inscrie firma »
Cuier adeziv ardei

Cuier adeziv ardei

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 19.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Cuier adeziv ardei

Cuierele adezive Static-Loc sunt decorative si reprezinta cea mai usoara solutie pentru montarea in bucatarii si bai. Reprezinta un sistem inovativ pentru care nu aveti nevoie de indemanare, cuie si bormasina cu care sa gauriti pereti. Aceste cuiere se aplica fara a folosi adeziv, lipici, silicon si fara nicio deteriorare a casei. In cateva secunde puteti agata pana la 8 kg. In plus le puteti dezlipi si monta din nou. Material: polietilena si policarbonat. Dimensiuni: 8 x8 cm.
Montare:



1.Suprafata trebuie curatata cu o laveta curata si putin umeda. Este foarte important ca suprafata sa fie complet uscata, fara grasimi sau alte substante. De aceea nu trebuie sa folositi solutii de curatare pentru baie sau bucatarie inainte de aplicare.

2. Desfaceti folia de pe spatele cuierului si presati-l pe suprafata pe care doriti sa-l aplicati. Incarcarea statica il va face sa adere imediat. Suprafata pe care il aplicati trebuie sa fie plana si neteda.

3.Cuierele sunt rezistente la apa si de aceea pot fi montate in ambient umed. Dupa montare il puteti folosi imediat. Daca doriti il puteti dezlipi si il montati in alta parte. Nu va lasa reziduuri pe perete.

POATE SUSTINE PANA LA 8 KG.
SE MONTEAZA FARA CUIE, FARA BORMASINA, FARA LIPICI SAU SILICON.
SE POT DEZLIPI SI SE MONTEAZA DIN NOU.
PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
602 961 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun

CUIER ADEZIV ARDEI ESTE LISTAT IN: