Inscrie firma »
Camera auto audio video

Camera auto audio video

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 89.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Camera auto audio video

Filmati direct din masina!

Doriti sa filmati peisaje de neuitat in timpul calatoriei cu masina" Datorita aceastei video camera auto HD, va veti aminti de ele oricand doriti. Este echipata cu un minirecorder digital, ce inregistreaza in format AVI sau JPEG pe cardul de memorie. Datorita suportului reglabil, poate fi folosita si ca \'\'videorecorder de bord\'\', putand sa inregistreze tot ce se intampla in jur sau in fata masinii (lucru util, de exemplu, in caz de accident, pentru a va demonstra nevinovatia).

Are ecran de 2,4 inch si stocheaza datele pe un card microSD (neinclus). Are functia de stabilizare a imaginii, sensor G si poate inregistra audio si video. Setul include incarcator masina, suport camera parbriz, cablu date USB.

Alte caracteristici:
inregistrare HD 720 p, foto 1.3 MP; auto-start, functie care porneste automat camera in momentul in care porniti masina; unghi de vizionare 120 grade; inregistreaza sunet si imagini; rezolutie video 1280 x 720, 640 x 480/ 30 fps; port miniUSB pentru incarcare; dimensiuni camera 9 x 5 cm.
PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
602 360 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun

CAMERA AUTO AUDIO VIDEO ESTE LISTAT IN: