Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Productie Proiectare Ambarcatiuni Agrement

Societatea noastra furnizeaza constructie si proiectare ambarcatiuni agrement barci yachturi de la 3 pana la 30m(100 ft LOD) lungime ;90 tone deplasament; cu motorizar de la 50 la 1500 cp.
Acest website prezinta portofoliul nostru.

Oferim constructia pe comanda a proiectelor prezentatea pe acest site; ca si a unei selectii de proiecte boat design internationale, pentru a raspune cat mai bine exigentelor clientului.

Oferim Valoare Pentru Client.Preturi mai mici ; calitate mai buna ; dimensiune mai mare; durata de folosinta mai lunga decat a ambarcatiunilor de import.

Suntem reprezentati in Bucuresti ,Hong Kong, Macau, Canton; executam lucrarile de dimensiuni mari prin parteneriate cu santiere din R.P. Chineza; Romania; India; Vietnam Taiwan.

Oferim solutii constructive extrem de avantajoase pentru executia la comanda yachturi de deplasament mare; cea mai buna calitate; preturi surprinzator de avntajoase.

De asemenea Prezentam aici oferta noastra de servicii:

* Constructie Comanda Ambarcatiuni cu motor si/sau vele;
* Restaurare Reparatii
* Servicii de : Yacht Skipper ; Yacht Crew; Import Yacht(uri);Import Ambarcatiuni; Intretinere; Evaluare; Reparatii, Transport, Proiectare, Constructie Yachturi Ambarcatiuni;
* \"Pachetele de Planuri\" Ambarcatiuni de cele mai diverse dimensiuni de la barci de 3.0 m LOD la Yachturi de 30.0 LOD m Lungime.
* Proiecare constructie matritze, \"tooling\",\"moulds\",\" molds\",\" matrite\", pentru productie de serie ambarcatiuni compozite.
* Proiectare tehnologica materiale compozite.
* Constructie repere si structuri complexe de dimensiuni mari si foarte mari din fibra de sticla compozite metodele vacuum infusion; Resin Transfer Method; Peel Ply.
*Oferim consultanta structurare organizare linie tehnologica materialre compozite productie serie fabrici de ambarcatiuni ;
* Proiectare Yachturi, Ambarcatiuni;
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
856 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: yacht - ambarcatiuni - Proiectare Yachturi

ULTIMELE PRODUSE ALE SC L & A MARITIME SRL

Oferta firmei SC L & A Maritime SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC L & A MARITIME SRL ESTE INSCRISA IN