Inscrie firma »
SC BGMC Fleet Consulting SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Sistem monitorizare si localizare prin GPS

Sistem monitorizare si localizare prin GPS

Tip produs: monitorizare gps | localizare gps | urmarire gps
Telefon: click aici0757105942
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Cristian Bulai
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Sistem monitorizare si localizare prin GPS

Sistemul de monitorizare si localizare prin GPS este destinat companiilor ce doresc mai mult control si optimizare asupra activitatii autovehiculelor si a costurilor generate de acestea. Ca urmare a folosirii acestui sistem se inregistreaza scaderi ale cheltuielilor cu parcul auto de minim 20%.
Control absolut al flotei de autovehicule: verificare rute, deplasari neautorizate, consum carburant, evidenta km parcursi si ore functionare, personalizare in functie de specificul activitatii (senzori temperatura, senzori acces, senzori pentru diferite instalatii, etc.)

Sistemul propus realizeaza urmatoarele functii:
a. Monitorizarea online a pozitiei, vitezei de deplasare si a directiei de deplasare a vehiculelor. De asemnea se pot alege pina la 16 vehicule care se monitorizeaza online la un zoom mult mai mare, in paralel sau toate autovehiculele simultan, pe aceeasi harta.


b. Vizualizarea pe harta a traseului parcurs de un vehicul sau mai multe, intr-o zi sau mai multe zile. Utilizatorul selecteaza perioada de timp a traseului de afisat pe harta. De asemenea utilizatorul are posibilitatea sa verifice o anumita pozitie/pozitii in detaliu.


c. Generarea de foi de parcurs pentru autovehicule. Utilizatorul poate selecta perioada pentru care genereaza foaia de parcurs si de asemenea daca foaia de parcurs se genereaza pentru un singur vehicul sau pentru un grup de vehicule.


d. Generarea raportului de pornire/oprire motor. In acest raport sunt date pozitia si ora la care este pornit respectiv oprit motorul autovehiculului sau utilajului.


e. Generearea raportului de activitate zilnica a autovehiculului sau utilajului.


f. Generarea unui grafic de viteza al autovehiculului (gen tahograf) pe o zi sau generarea unui raport referitor la depasirea vitezelor legale pe o perioada stabilita de utilizator.




g. Generarea unui raport pentru deplasari in afara programului de lucru prestabilit.


h. Generarea raportului centralizat pentru intreaga flota pe o perioada aleasa.


i. In cazul in care nu se opteaza pentru determinarea consumului de carburant folosind debitmetrele de consum aveti optiunea de a stabili un consum mediu cu ajutorul caruia aplicatia calculeaza, in functie de numarul de km parcursi, consumul de carburant aferent.
j.Marcarea tuturor stationarilor mai mari de o perioada prestabilita si afisarea acestora pe harta.


k. Pastrarea datelor pe server o perioada nedeterminata.
l. Posibilitatea cautarii unei strazi, localitati sau punct de interes.


m. Posibilitatea introducerii de puncte de interes (clienti, locatii) ce vor aparea in rapoartele de parcurs a autovehiculelor.


n. Posibilitatea crearii de rute prestabilite ce pot fi alocate pe zile sau pe autovehicule si verificarea respectarii acestora.


o. Posibilitatea introducerii termenelor de valabilitate a RCA, rovigneta, ITP, revizie tehnica.
p. Gestiunea conturilor de utilizator in functie de grupurile de autovehicule alocate fiecaruia si drepturile de administrare a aplicatiei;


q. Exportul punctelor de interes (POI) cu numele, descrierea si coordonatele (longitudine, latitudine)


r. Exportul rapoartelor in format Microsoft Excel
Toate rapoarte mai sus mentionate pot fi generate de ori cite ori este necesar. Daca doriti un raport / optiune ce nu se regaseste in aceasta lista va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea acestuia.
Descrierea solutiei propuse
Sistemul propus are trei componente principale:
echipamentele de localizare si comunicare (ELC)
Solutia server de localizare (SL)
Aplicatia de dispecerat (AD)
Echipamentele de localizare si comunicare (ELC) sunt dispozitive electronice proiectate si fabricate pentru functionare in mediu greu si pe vehicule. Aceste echipamente au in componenta un receptor GPS cu ajutorul caruia se calculeaza pozitia geografica (latitudine, longitudine, altitudine) a receptorului precum si alte componente: viteza de deplasare, directie de deplasare. Receptorul GPS transmite datele de localizare unui modem GPRS/EDGE iar acesta le transmite mai departe prin interfata GSM spre serverul de localizare. Intreg procesul descris anterior este coordonat de catre un microcontroler de proces programabil.
Modemul GPRS/EDGE poate functiona in doua moduri pentru transmisia datelor: modul public prin care acest modem se conecteaza la Internet cu un IP dinamic alocat de operatorul retelei GSM si stabileste o legatura directa de date cu serverul de localizare. In acest caz, serverul de localizare este necesar sa fie conectat la Internet cu IP fix si real.
A doua posibilitate de functionare este modul privat, prin care modemul GPRS/EDGE face parte dintr-o retea virtuala privata (VPN) in cadrul retelei unui operator GSM. In acest caz SL trebuie de asemenea sa aiba acces la acelasi VPN prin intermediul unui modem GSM. Transferul de date intre echipamente si server se realizeaza intr-o retea inchisa in care nu au acces alti utilizatori.
Solutia server de localizare este o aplicatie server care indeplineste urmatoarele functiuni:
autentifica ELC in sistem
gestioneaza legaturile de date cu toate ELC din sistem
preia traficul de date de la ELC si il salveaza in baza de date a sistemului
gestioneaza accesul utilizatorilor la datele de localizare
realizeaza o diagnoza permanenta a sistemului indicind starea de functionabilitate a fiecarui ELC
SL asigura de asemenea comunicarea cu aplicatia de dispecerat. Sistemul propus in aceasta oferta poate functiona cu o singura aplicatie server de localizare. Toate punctele de lucru unde se instaleaza aplicatii de dispecerat acceseaza acelasi server. Accesul la datele de localizare poate fi gestionat pe grupuri astfel incit un anumit punct de lucru sa aiba acces doar la datele referitoare la vehiculele proprii.
SL este o aplicatie Java portabila pe toate sistemele de operare: Windows, Linux, OSX sau BSD.
Aplicatia de dispecerat (AD) este aplicatia prin care utilizatorii sistemului obtin datele si rapoartele necesare activitatii de monitorizare. Aceasta aplicatie poate fi instalata la oricare punct de lucru al beneficiarului si acceseaza datele de la SL fie prin Internet, si in acest caz este necesara o conexiune la Internet a calculatorului pe care ruleaza, fie prin VPN si in acest caz este necesar accesul al VPN printr-un modem GSM.
Aplicatia de dispecerat contine si harta vectoriala completa a Romaniei astfel incit modul de lucru cu harta (zoom, urmarire trasee, cautare de adrese etc.) se face foarte rapid.
Este posibila de asemnea o configurare a sistemului astfel incit la fiecare dispecerat sa fie instalata o aplicatie SL iar aceasta comunica doar cu ELC arondate. In acest caz costurile de implementare ale sistemului cresc deoarece este necesara achizitionarea mai multor licente pentru SL.
Sistemul mai foloseste, optional, si alte echipamente auxiliare: debitmetrele de consum carburant de tip VZO8- EKS si senzorii de proximitate electromagnetici pentru detectarea accesului la rezervor. Debitmetrele de carburant se monteaza in set de cite doua bucati: unul pe circuitul de alimentare tur iar celalalt pe cel de retur iar diferenta dintre aceste valori masurate este consumul motorului cu o precizie de +/- 1%.
Livrarea si instalarea echipamentelor si aplicatiilor software
Echipamentele de localizare si comunicare sunt produse de catre Teltonika Ltd Lituania si sunt fabricate conform cu normele UE in vigoare referitoare la echipamentele de telecomunicatii mobile. Aceste echipamente sund livrate si montate in bordul vehiculelor de catre personal specializat la locatiile specificate de beneficiar, in termen maxim de 60 de zile de la data unei comenzi ferme din partea beneficiarului in functie de cantitatea comandata.
Toate echipamentele livrate sunt insotite de documente care certifica garantia acestora de 24 luni precum si calitatea produselor. De asemenea, echipamentele instalate sunt insotite de documente care descrie functionalitatea acestora si caracterisiticile tehnice. In Sectiunea 3 sunt descrise caracteristicile tehnice ale echipamentelor necesare functionarii sistemului.
Solutiile software de monitorizare, atit SL cit si AD, sunt instalate fie pe calculatoare noi livrate sau pe calculatoare existente la beneficiar. In acest ultim caz furnizorului solutiei software trebuie sa i se puna la dispozitie computere cu configuratie hardware si software solicitate. De asemenea asiguram instruirea personalului benefeciarului pentru utilizarea aplicatiei. Locul de instruire poate fi la sediul nostru sau la o locatie specificata de catre beneficiar. Personalul beneficiarului va fi instruit ori de cite ori apare o versiune modificata a aplicatiei de monitorizare.
Furnizorul va asigura o proba tehnica si operationala pentru 4 vehicule complet echipate pentru o perioada de 2-3 saptamini la sfirsitul careia se va face o evaluare a performantelor sitemului de catre beneficiar.
Predarea echipamentelor se face progresiv dupa montare si punerea in functiune pe loturi de cite 50 vehicule in urma unui grafic de montare stabilit impreuna de beneficiar si furnizor.
Conditii constructive si de exploatare ale echipamentelor utilizate. Garantii.
Echipamentele de localizare si comunicare au urmatoarele caracteristici tehnice si de exploatare :
carcasa din aluminiu rezistenta la socuri si vibratii de 85-100dB
functioneaza in plaja de temperaturi -25°C ÷ +55°C
functioneaza in plaja de umiditate de 5%-95%
durata de viata medie 6 ani
tensiune de alimentare intre 9 - 32 Vcc.
memorie de 1MB pentru stocarea datelor de localizare in cazul in care se iese din aria de acoperirea a operatorului GSM care asigura serviciul de transfer al datelor. Memoria permite memorarea peste 20 000 de pozitii.
Toate echipamentele sunt garantate 24 luni de la data punerii in functiune.

PREZENTARE SC BGMC Fleet Consulting SRL
LIGHT
MEMBER
SC BGMC Fleet Consulting SRL
5 415 accesari
Persoana de contact: Cristian Bulai
Adresa postala: Str. Paduroiu nr. 2, sector 4, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0757105942
Website:

Activitate firma: monitorizare gps - masurare consum carburant - localizare gps

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEM MONITORIZARE SI LOCALIZARE PRIN GPS

Monitorizare GPSMonitorizare GPS
Monitorizare GPS
Echipamentul de monitorizare si localizare este produs conform normelor UE in vigoare si este compus din: - modul GPS + ...
Senzori monitorizare temperatura instalatii auto frigorificeSenzori monitorizare temperatura instalatii auto frigorifice
Senzori monitorizare temperatura instala...
Sistemul presupune monitorizarea in permanenta a temperaturii instalatiilor frigorifice de transport sau depozitare ...
Monitorizare usa acces transport marfuriMonitorizare usa acces transport marfuri
Monitorizare usa acces transport marfuri
Sistemul presupune monitorizarea prin senzori a accesului la cabina (container, vagon) de transport rutier, feroviar sau ...
Sistem monitorizare consum carburantSistem monitorizare consum carburant
Sistem monitorizare consum carburant
Cu ajutorul acestui sistem se poate masura cu eroare de maxim 0.2% consumul real de carburant al autovehiculului ...
Soft restaurant si alte locatii HoReCaSoft restaurant si alte locatii HoReCa
Soft restaurant si alte locatii HoReCa
Solutie de automatizare a activitatii din restaurante(baruri, cafenele, etc ...), ce presupune transmisia de informatii ...