Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Proiector Epson EB 460 I Alb-Gri

Proiector Epson EB 460 I Alb-Gri

Producator: Epson
 

Prezentare Proiector Epson EB 460 I Alb-Gri

INOVATIE IN DOMENIUL PREDARII - PROIECTIE PE DISTANTA ULTRASCURTA
Aceasta gama noua si inovatoare de proiectoare pentru invatamant sunt concepute pentru a oferi imagini de calitate superioara in incaperi de orice dimensiuni. Tehnologia unica de redare a imaginii cu oglinzi va permite sa proiectati pe distanta ultrascurta, fara sa apara umbre sau stralucire deranjanta pe ecran.

Gama de proiectoare Epson pentru distanta ultrascurta a fost conceputa cu anumite caracteristici unice, oferindu-va instrumentele adecvate pentru prezentari eficace la cursuri si sesiunile de training. Noua tehnologie Epson pe baza de oglinzi proiecteaza imagini uimitoare pe ecran lat pana la rezolutie WXGA, de la cea mai scurta distanta.

Proiectie de amploare chiar si in cele mai mici incaperi
Nu aveti nevoie de o camera mare pentru a proiecta o imagine mare. Profesorii si cursantii pot valorifica optim spatiul disponibil. Aceste proiectoare pe distanta ultrascurta pot afisa o imagine bine focalizata, luminoasa si in format lat, de 70", pe ecran format 16:10, de la o distanta de doar 16 cm. Se elimina astfel efectele de umbre cauzate de persoanele si obiectele dintre proiector si ecran.

FUNCTII AVANSATE
Proiectoarele noastre sunt concepute pentru prezentari profesioniste, la nivel inalt folosind un singur echipament. Prin usurinta de instalare si configurare, functiile avansate si modul de constructie care asigura costuri scazute, aceste proiectoare se situeaza in fruntea clasei lor.

Instalare simpla si configurare usoara
Instalarea si mentenanta devin usoare datorita placii de montare pe perete, incluse in pachet. Avand functia de pornire/oprire directa de la alimentare, proiectoarele pornesc automat si se opresc instantaneu. Utilizatorii pot obtine rapid o imagine cu unghiuri drepte, cu un grad de definire excelent chiar si la marginea imaginii proiectate.

Prezentare plug-and-play
Afisajul USB 2 in 1 este cea mai simpla modalitate de a prezenta de pe un computer, prin acelasi cablu putand fi comandate atat imaginea, cat si sunetul. Incepeti proiectia instantaneu, fiind suficient sa conectati un cablu USB la computer si la proiector, fara sa mai aveti nevoie de cabluri RGB si setari in plus.

Functii de securitate
Protejati-va proiectorul setand o parola, dezactivand panoul de comanda si accesand functiile principale doar prin folosirea telecomenzii. Exista si o bara de securitate rezistenta care se poate bloca, precum si un autocolant de securitate.

Functii de pornire rapida/oprire instantanee
Proiectoarele Epson cu raza de proiectie ultrascurta sunt extrem de rapide, putand incepe sa afiseze informatiile in doar cateva secunde. Functia de oprire instantanee opreste proiectorul imediat dupa ce terminati prezentarea. Nu mai trebuie nici sa asteptati pentru incalzirea sau racirea proiectorului.

Confort wireless
Pentru o conectare si mai simpla, este suficient sa conectati la computer modulul wireless, pentru ca acesta sa poata sa “comunice” cu proiectorul " si puteti incepe prezentarea.

PREDARE INTERACTIVA
Cu proiectoarele Epson EB-460i, predarea interactiva poate trece dincolo de tablele electronice. Acum puteti transforma o suprafata adecvata pentru proiectie intr-una interactiva, preluand controlul asupra tuturor aspectelor prezentarii sau discursului.

Concepute ca raspuns la evolutia rapida a cerintelor tehnologice din domeniul educatiei, proiectoarele noastre interactive fac ca prezentarile sa devina mult mai spontane si mai interesante pentru public. Stiloul interactiv inlocuieste mouse-ul traditional si functioneaza pe orice suprafata, nefiind necesara instalarea unei table interactive costisitoare.

Proiectorul este prevazut cu o camera care detecteaza pozitia stiloului interactiv pe ecran sau pe suprafata de proiectie, permitandu-va sa sporiti complexitatea prezentarilor, sa faceti si sa salvati notite si sa preluati intregul control in fiecare etapa a prezentarii.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
2 225 035 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse IT&C - electronice - televizoare LCD

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROIECTOR EPSON EB 460 I ALB-GRI

Proiector Epson EB 450 Wi Alb-GriProiector Epson EB 450 Wi Alb-Gri
Proiector Epson EB 450 Wi Alb-Gri
INOVATIE IN DOMENIUL PREDARII - PROIECTIE PE DISTANTA ULTRASCURTAAceasta gama noua si inovatoare de proiectoare pentru ...
RON 7441.71
Proiector Epson EB 460 Alb-GriProiector Epson EB 460 Alb-Gri
Proiector Epson EB 460 Alb-Gri
INOVATIE IN DOMENIUL PREDARII - PROIECTIE PE DISTANTA ULTRASCURTAAceasta gama noua si inovatoare de proiectoare pentru ...
RON 6747.67
Proiector Epson EB 450 W  Alb-GriProiector Epson EB 450 W  Alb-Gri
Proiector Epson EB 450 W Alb-Gri
INOVATIE IN DOMENIUL PREDARII - PROIECTIE PE DISTANTA ULTRASCURTAAceasta gama noua si inovatoare de proiectoare pentru ...
RON 6053.62
Proiector Epson EB 440 W Alb-GriProiector Epson EB 440 W Alb-Gri
Proiector Epson EB 440 W Alb-Gri
INOVATIE IN DOMENIUL PREDARII - PROIECTIE PE DISTANTA ULTRASCURTAAceasta gama noua si inovatoare de proiectoare pentru ...
RON 5712.11
Proiector 3D Acer P 1100 NegruProiector 3D Acer P 1100 Negru
Proiector 3D Acer P 1100 Negru
Proiectorul Acer P1100 ofera grafica imbunatatita pentru prezentari excelente la un pret rezonabil. Cu utilitarele ...
RON 1834.26
Proiector 3D Acer P 5290 Negru GriProiector 3D Acer P 5290 Negru Gri
Proiector 3D Acer P 5290 Negru Gri
Acer P5290 este un proiector profesional de clasa premium care ofera performante de culoare chiar si in locuri de mari, ...
RON 4103.68
Proiector 3D Acer  P 1203 NegruProiector 3D Acer  P 1203 Negru
Proiector 3D Acer P 1203 Negru
Proiectorul Acer P1203 DLP cu tehnologie 3D poate reda efecte vizuale uluitoare pentru prezentari remarcabile. Aplicatii ...
RON 2803.72
Proiector Epson EH TW 3500 AlbProiector Epson EH TW 3500 Alb
Proiector Epson EH TW 3500 Alb
Proiectorul perfect pentru a aduce magia si emotia marelui ecran in casa ta. Calitate superba a imaginiiImaginile sunt ...
RON 6425.5
Proiector Acer S 1200 NegruProiector Acer S 1200 Negru
Proiector Acer S 1200 Negru
Acer S 1200 este capabil sa proiecteze imagini clare cu o diagonala de pana la 82 de inch, chiar si in cazul in care ...

PROIECTOR EPSON EB 460 I ALB-GRI ESTE LISTAT IN: