Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Lada frigorifica Electrolux ECN26108W

Lada frigorifica Electrolux ECN26108W

Producator: Electrolux
 

Prezentare Lada frigorifica Electrolux ECN26108W

Economie de energie si protejarea mediului cu modelele A+. Alegand un model A+ economisiti cu 30% fata de un model clasa B.


Capacitate de congelare: 16 kg/24 h Capacitatea de congelare este masurata in kilograme/24 de ore, ceea ce reprezinta cantitatea ce poate fi congelata de la temperatura camerei pana la o temperatura de -18°C intr-un interval de 24 de ore. O capacitate mare semnifica faptul ca modelul are un sistem de racire puternic.
Clasa de eficienta energetica A+ Clasele de eficienta energetica sunt notate cu litere de la A la G: A corespunde pentru cel mai redus consum de energie, iar G pentru cel mai mare consum de energie. Clasa de energie A+ are un consum de energie mult mai bun decat clasa A standard.
Consum de energie: 250 kWh/an Frigiderele si congelatoarele exercita cea mai puternica influenta asupra mediului in timpul duratei de functionare. Consumul de energie este un factor major. De aceea, urmarim ca produsele pe care le realizam sa aiba un consum redus de energie. Consumul de energie al modelelor actuale este de doua ori mai mic decat cel al modelelor realizate acum 12-15 ani.
Incuietoare capac: Da Capacul cu incuietoare este un accesoriu practic daca vreti sa folositi lada frigorifica intr-o camera unde au acces si persoane straine.
Iluminare: Bulb Iluminarea lazii frigorifice va ajuta sa vedeti mai bine produsele din interiorul acesteia fiind mai usor sa gasiti produsul cautat. Becul pentru iluminare este situat pe interiorul capacului.
Capac in balans Capacul in balans este usor de deschis fara efort si sta deschis in siguranta in timp ce introduceti sau scoateti produse din lada frigorifica. Arcurile ajuta la inchiderea capacului in cazul lasarii neintentionate a capacului deschis.
Autonomie: 32 ore Timpul de pastrare a alimentelor in siguranta in cazul unei intreruperi de curent este timpul care se scurge de la cresterea temperaturii de la -18° la -9°.
Scurgere practica Aceasta lada frigorifica are un sistem practic pentru scurgerea apei in timpul dezghetarii astfel incat apa poate fi colectata intr-un vas.
Functie de congelare rapida Cu cat alimentele sunt congelate mai rapid cu atat se pastreaza neschimbate valorile lor nutritive(de exemplu vitaminele) si gustul. Apasati butonul de congelare rapida cand doriti congelarea unei cantitati mai mari de alimente proaspete sau cand introduceti produse abia cumparate din magazin. Pentru a obtine o congelare rapida activati functia de congelare rapida cu o zi inainte de a aduce produsele proaspete sau daca veti aduce o cantitate mare.
Condensator integrat Condensatorul este ascuns in peretii lazii frigorifice. Aceasta elimina riscul de condensare atunci cand lada frigorifica este pozitionata intr-o pivnita sau debara cu umiditate mare, protejand-o astfel de rugina.
Refrigerant Isobutan R600a Aparatele nu polueaza mediul si nu au nici un efect negativ asupra stratului de ozon, deoarece s-a utilizat refrigerantul R600a.
Lada frigorifica sau congelator vertical? Este o problema de comoditate si utilitate - un congelator vertical este mereu mai usor de accesat. O lada frigorifica permite incarcarea unei cantitati mai mari de produse decat un congelator vertical, deoarece acestea se pot depozita pentru congelare mult mai bine una peste alta. Pe de alta parte, este nevoie de un spatiu mai mare si este mai greu de observat si gasit fiecare produs. De aceea multi cumparatori vor alege ambele produse - un congelator in bucatarie pentru folosirea curenta si o lada frigorifica in pivnita sau camara pentru produsele care vor fi congelate pentru o perioada mai mare de timp.



Categorie produs: Independent
Tip de produs: 200-299 Volum brut
Capacitate neta congelator (l): 260
Consum de energie (kWh/24h): 0,685
Inaltime (mm): 876
Latime (mm): 935
Adancime (mm): 665
Culoare: Alb
Capacitate bruta congelator (l): 263
Refrigerant: R600a
Clasa climatica: SN-N-ST-T
Lungimea cablului de alimentare (m): 1,7
Nivel de zgomot - IEC 704-3 (dB(A) re 1pW): 45
Greutate neta (kg): 44
Cod de bare: 7332543012893


PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
2 220 130 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse IT&C - electronice - televizoare LCD

PRODUSE ASEMANATOARE CU LADA FRIGORIFICA ELECTROLUX ECN26108W

Lada frigorifica Electrolux ECN40108WLada frigorifica Electrolux ECN40108W
Lada frigorifica Electrolux ECN40108W
Economie de energie si protejarea mediului cu modelele A+. Alegand un model A+ economisiti cu 30% fata de un model clasa ...
Lada frigorifica Electrolux ECN26108W AlbLada frigorifica Electrolux ECN26108W Alb
Lada frigorifica Electrolux ECN26108W Al...
Deoarece majoritatea lazilor frigorifice sunt plasate in garaj, debara sau subsol unde ar putea fi expuse la temperaturi ...
Lada frigorifica Electrolux ECN40108W AlbLada frigorifica Electrolux ECN40108W Alb
Lada frigorifica Electrolux ECN40108W Al...
Deoarece majoritatea lazilor frigorifice sunt plasate in garaj, debara sau subsol unde ar putea fi expuse la temperaturi ...
Lada frigorifica Candy CCF 200 AlbLada frigorifica Candy CCF 200 Alb
Lada frigorifica Candy CCF 200 Alb
Lada frigorifica este potrivita atat pentru acasa cat si pentru afacerile mici, atunci cand doriti sa depozitati pentru ...
Congelator Electrolux EUF10003WCongelator Electrolux EUF10003W
Congelator Electrolux EUF10003W
Congelator Frost Free cu avetizare luminoasa pentru temperatura ridicata si functie de congelare rapida. ...
Congelator Electrolux EUF27391W5Congelator Electrolux EUF27391W5
Congelator Electrolux EUF27391W5
Congelator Frost Free cu 7 sertarea si clasa superioara de energie. In plus controlul functiilor se face complet ...
Congelator incorporabil Electrolux EUN12510Congelator incorporabil Electrolux EUN12510
Congelator incorporabil Electrolux EUN12...
Aspect placutPentru a putea vizualiza mai usor continutul: sertare transparenteClasa de energie A+ Consumul de ...
Combina frigorifica Electrolux END44500WCombina frigorifica Electrolux END44500W
Combina frigorifica Electrolux END44500W
Capacitatea mare a combinei frigorifice va ofera posibilitatea sa depozitati multe alimente si bauturi, atat pentru uzul ...
Combina frigorifica Electrolux END44500XCombina frigorifica Electrolux END44500X
Combina frigorifica Electrolux END44500X
Capacitatea mare a combinei frigorifice va ofera posibilitatea sa depozitati multe alimente si bauturi, atat pentru uzul ...

LADA FRIGORIFICA ELECTROLUX ECN26108W ESTE LISTAT IN: