Inscrie firma »
S******************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Modulator TUNING pentru motoare DIESEL

Modulator TUNING pentru motoare DIESEL

Tip produs: Modulator TUNING | TUNING pentru motoare DIESEL
Producator: ADS Performances
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Modulator TUNING pentru motoare DIESEL

Calculatorul aditional (in varianta analogica sau digitala) tip MPIA/MPI este fabricat in Franta de catre firma ADS-Performances, si este omologat UTAC.

Calculatorul aditional este destinat montarii pe motoare Diesel ,,common-rail".
Produsul optimizeaza raportul ,,performante motrice-consum de carburant''.

Optimizatorul vine in intimpinarea dorintei conducatorului auto de a avea o masina cu un plus de putere si ''nerv'', cheltuind o suma mult mai mica decit cea pe care ar plati-o pentru un autoturism dotat cu un motor mai puternic.
Sistemul aduce o marire a puterii si cuplului motor cu pina la +30%.

Echipamentul are o montare/demontare facila (10 min) si se interconecteaza pe circuitul electric al sistemului ,,common-rail'' gratie cablajului adaptat acestuia.

Echipamentul se monteaza in compartimentul motor si este prevazut cu un buton ,,On/Off'' care permite conectarea sau deconectarea (si revenirea la situatia ,,standard'' a motorului) .

Regimurile maximale de presiune in rampa ,,common-rail'' si supraalimentarea turbo nu se depasesc rezultind aceeasi fiabilitate a motorului predeterminata de producatorul autoturismului .

Echipamentul MPIA/MPI este conceput, fabricat si testat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001/2000, omologarea acordata de UTAC fiind conforma normei europene CEE e2*72/245*95/54*05017*00.

Firma producatoare ADS-Performances garanteaza obtinerea parametrilor superiori de functionare a motorului in conditiile in care instalarea echipamentului este executata de personal instruit si autorizat pentru aceasta sau cu consiliere tehnica din partea importatorului

Pret: variaza in functie de tipurile motoarelor. Aceste calculatoare sunt programate personalizat pentru motorul pe care se va monta. Pretul se va comunica numai daca avem la dispozitie datele de identificare ale autovehicului si ale motorului pentru care se face CHIP Tuning.
PREZENTARE S*******************************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************************
3 847 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: auto-moto - produse din lemn - produse agricole

PRODUSE ASEMANATOARE CU MODULATOR TUNING PENTRU MOTOARE DIESEL

1003 - CURATITOR CIRCUIT ADMISIE (pentru motoarele pe injectie sau carburatie)1003 - CURATITOR CIRCUIT ADMISIE (pentru motoarele pe injectie sau carburatie)
1003 - CURATITOR CIRCUIT ADMISIE (pentru...
CURATITOR CIRCUIT ADMISIE (pentru motoarele pe injectie sau carburatie) flacon 300ml Actiune: - Curata, degreseaza ...