Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

producator pavele capacitate lunara 8000 mp
Suntem o companie cu experienta in ceea ce priveste aceasta categorie a materialelor de constructii respectiv dale, pavaje (pavele), garduri (imprejmuiri), placaje imitatie din piatra.

Noi ne propunem sa oferim o gama variata de dale, pavaje (pavele) care sa satisfaca cele mai exigente cerinte si in acelasi timp cel mai bun raport calitate/pret.

Avem sediul in judetul Arges/Romania, dar livram produsele noastre in toata tara pentru persoanele fizice sau juridice care doresc acest lucru. Produsele noastre combina stilul modern cu cel clasic.
Pavele vibropresate

Producem la standarde europene pavele vibropresate, folosind echipamente si linii de productie moderne fabricate in Germania. Productia pavelelor vibropresate este executata prin vibropresarea betonului, procesul de fabricatie este realizat automat cu ajutorul utilajelor de ultima ora din dotare. Pavelele vibropresate se recomanda in cazul unui trafic intens, industrial.
Avantajele pavelelor vibropresate

* pavelele vibropresate sunt foarte rezistente
* calitate si dimensiunile pavelelor vibropresate se pastreaza pentru fiecare produs in parte
* pavelele vibropresate se realizeaza intr-un proces automatizat, ceea ce permite monitorizarea calitatii si dimensiunilor
* pavelele vibropresate sunt realizate intr-un timp scurt, de pana la 48 de ore

Montaj pavele si borduri

Montajul pavelelor si al bordurilor vine in primul rand ca o completarea a activitatii de productie de pavele si productie de borduri.

Pentru deplina satisfactie a clientului si pentru a putea asigura servicii complete cand vine vorba de realizarea de pavaje, am adaugat intre activitatile firmei noastre si montajul pavelelor si al bordurilor.
O expresie a preocuparii legata de calitate o reprezinta implementarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul international ISO 9001:2000
- Controlul tehnic de calitate este asigurat de un specialist cu atestatare MLPAT cu care societatea noastra are contract de colaborare.
- Contract cu laborator de incercari atestat MLPAT
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
589 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: producator pavele - dale - borduri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GMT FRIGOTEHNIC SRL

Oferta firmei SC GMT Frigotehnic SRL nu contine nici un produs sau serviciu