Inscrie firma »

S*******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*******************************

Suntem agentie de publicitate si centru de productie de tipar.

Incepem de la o idee si parcurgem drumul pana la finisarea produsului. Am facut parte din echipa celei mai mari tipografii digitale din Romania. Lucrand la un asemenea nivel am invatat din reusite dar si din greseli, avand grija acum sa nu le repetam. Paradis Media Advertising a luat fiinta la initiativa unei echipe de tineri talentati si pasionati de ceea ce fac, care pun pret pe eficienta dar si pe creativitate.
MISIUNEA NOASTRA
este aceea de a fi intre cele mai mari tipografii digitale din Bucuresti.
Pentru a ne indeplini misiunea, trebuie sa ne canalizam energia si sa facem din acest scop, cauza noastra comuna.
VALORILE in care credem si care ne ajuta sa ne indeplinim obiectivul sunt:
Flexibilitatea - noi avem capacitatea de a ne adapta particularitatilor fiecarui proiect. Fiecare lucrare reusita ne poarta inainte. Reusim acest lucru prin efort sustinut, munca in echipa, comunicare transparenta si seriozitate.
Dinamismul - misiunea noastra este sa tinem pasul cu ritmul trepidant al lucrarilor ce se succed cu repeziciune, dinamismul impus de termenele scurte de predare si nivelul inalt al standardelor noastre privind calitatea.
ne ajuta sa oferim rapid solutii inteligente si de efect.
Experienta - am dobandit-o in timp, lucrand in acest domeniu, ascultand, intelegand si in final multumind clientul. Fiecare client multumit este o recompensa.
- este o componenta esentiala a valorilor noastre. Misiunea companiei de a devenii una din cele mai importante tipagrafii digitale ale tarii depinde de buna relationare cu clientii. Clientii nostri au incredere in noi, iar noi suntem intotdeauna la dispozitia lor.
O companie trebuie sa se exprime intr-un mod care sa sprijine obiectivele de comunicare si promovare. Solutiile pe care vi le punem la dispozitie sunt practic nelimitate si pot lua cele mai inedite forme, in functie de valorile, obiectivele si particularitatile fiecarei companii.
Produse de identitate ale companiei: carti de vizita, foi cu antet, cataloage de prezentare, mape.
Aceste materiale costituie prima impresie pe care o lasati celor cu care intrati in contact. Lasam la alegerea dvs. forma si grafica in care le vom realiza, pentru a va reprezenta cat mai fidel. Materiale de promovare: cataloage, brosuri, flyere, pliante, volante, afise, cupoane de discount, vouchere.
Imaginea permanent vie a firmei dvs. constituie un atu major in relatia cu clientii si partenerii de afaceri. Paradis Media Advertising va poate pune la dispozitie o gama impresionanta de sugestii grafice si de culoare.
Materiale folosite la conferinte de presa, evenimente, seminarii, etc: mape de presa, prezentari pesuport transparent, ecusoane, cursuri, carti.
Interesul fata de conferinta sau seminarul organizat de dvs. creste substantial daca in cadrul prezentarii veti proiecta texte sau imagini imprimate pe suport transparent iar materialele au aspect profesional.
Consumabile: plicuri personalizate, etichete.
Va recomandam printarea plicurilor cu sigla firmei si adresa de corespondenta.
Materiale promotionale de sezon: agende, felicitari, calendare de birou, de perete, calendare de buzunar - o reclama mult mai eficienta in perioada de toamna-iarna decat fluturasii publicitari sau pliantele.
Materiale de comunicare interna: buletine informative personalizate pentru angajatii institutiei dvs, newslettere.
Informatiile destinate membrilor echipei dvs. de lucru vor fi mai atent receptionate daca le vor fi adresate intr-o maniera personala.
Materiale de comunicare catre clienti: scrisori personalizate.
Ultimele studii de marketing arata ca o scrisoare personalizata ce poarta numele destinatarului are un impact de 10 ori mai mare decat una care foloseste formule generale de adresare. Fiecare scrisoare tiparita de Paradis Media Advertising poate purta numele clientului caruia ii este adresata, firma din care face parte, adresa si alte informatii considerate utile pentru ca demersul Dvs sa aiba un impact cat mai mare.
Pentru tiparituri se asigura diferite tipuri de finisare in functie de produsul final solicitat: taiere, biguire, capsare, brosare, stantare, lacuire, plastifiere. Materiale de promovare indoor si outdoor Printuri digitale color - executam productii publicitare standard sau personalizate in functie de solicitarea clientului. Pentru productiile publicitare asiguram conceptia grafica si consultanta in alegerea solutiilor optime din punct de vedere tehnic si al impactului publicitar. Imprimarea color pentru interior si exterior se realizeaza pe hartie, folie PVC autoadeziva sau tip poliplan. Pot fi realizate printuri de mari dimensiuni pentru panotaj, afisaj, casete luminoase, standuri etc. Panouri/Mesh/Bannere - se realizeaza pregatirea grafica pentru orice tip de afisaj si productia.
Standuri pentru expunere - realizam materiale de decorare a standurilor expozitionale. Pentru productia publicitara se asigura diferite tipuri de finisare in functie de produsul final solicitat: taiere, lipire, laminare, aplicare capse.
PREZENTARE S*******************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************
985 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tipar digital - tipar indoor - cataloage

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PARADIS MEDIA ADVERTISING SRL

Oferta firmei SC Paradis Media Advertising SRL nu contine nici un produs sau serviciu