Inscrie firma »
S********************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Partner.Facturare . Program simplu de facturare in RON si in alte monede. Recomandat pentru intreprinderi mici.

Partner.Facturare . Program simplu de facturare in RON si in alte monede. Recomandat pentru intreprinderi mici.

Tip produs: sistem gestiune | facturare
Producator: RoseSoft
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Partner.Facturare . Program simplu de facturare in RON si in alte monede. Recomandat pentru intreprinderi mici.

Programul [email protected] satisface nevoile unei firme care are o activitate de vanzare pe plan national si international, cu posibilitatea de a emite facturi in diferite monede (Lei, USD, EUR, ...).

Programul nostru contine un modul de generare rapoarte si liste care ofera utilizatorului obtinerea diferitelor situatii financiare, rulaje, etc. Cu ajutrul programului puteti factura în conformitate cu noul cod fiscal. Programul de facturare inlocuieste vechiul sistem de facturare si creati facturi aratatoase cu emblema firmei. Pentru gestionarea facturilor cu plata prin transfer bancar programul poate sa tine în evidenta achitarea facturii chiar si in mai multe rate.

Abonament lunar: 35 RON
PREZENTARE S**********************************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************************
2 404 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sistem gestiune - programe de gestiune ERP

PRODUSE ASEMANATOARE CU PARTNER.FACTURARE . PROGRAM SIMPLU DE FACTURARE IN RON SI IN ALTE MONEDE. RECOMANDAT PENTRU INTREPRINDERI MICI.

Partner.Facturare&Depozit  -  Program de facturare cu functionalitate dezvoltata.Partner.Facturare&Depozit  -  Program de facturare cu functionalitate dezvoltata.
Partner.Facturare&Depozit - Progra...
Programul permite emiterea facturilor in lei si valuta cu descarcare gestiune. Tine evidenta unui gestiuni, stocuri, ...
Sistem integrat de gestiune Partner ERP, gestiunea mobila a codurilor de bare si cu PDASistem integrat de gestiune Partner ERP, gestiunea mobila a codurilor de bare si cu PDA
Sistem integrat de gestiune Partner ERP,...
Sistem integrat de gestiune ...

PARTNER.FACTURARE . PROGRAM SIMPLU DE FACTURARE IN RON SI IN ALTE MONEDE. RECOMANDAT PENTRU INTREPRINDERI MICI. ESTE LISTAT IN: