Inscrie firma »
S********************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Opel Zafira

Opel Zafira

Tip produs: opel | opel zafira | autoturism opel
 

Prezentare Opel Zafira

Noul Opel Zafira

Zafira este proiectata pentru un maximum de confort. O combinatie perfecta de spatiu, stil si pura placere a conducerii. Sunt disponibile pana la sapte locuri pentru ca dumneavoastra si familia, prietenii sau colegii sa calatoriti oriunde doriti. Sistemul Flex7® - flexibilitate care va permite sa va luati bagajele, sa iesiti din oras si sa mergeti oriunde - fara rezervari, fara aglomeratie. De ce ati mai ezita? Exista atatea locuri superbe unde puteti fi mai mult decat sapte oameni intr-o multime. Si, cu Zafira, a cauta aceste locuri este o placere.

Flexibilitate mai antrenanta ca niciodata. Noul Opel Zafira.

O gandire flexibila pentru un mod flexibil de a te relaxa.
Sistemul Flex7® va pune la dispozitie sapte locuri. De bagaje, se ocupa sistemul FlexOrganizer®. Ambele sisteme, proprii marcii Opel, sunt proiectate pentru a va oferi o viata mai usoara, mai relaxata si mai vesela.

Mai multe optiuni = mai multa distractie. Faceti cunostinta cu sistemul Flex!

Ingeniosul sistem Flex7® va ofera sapte scaune pe trei randuri, permitand un numar mare de combinatii de asezare si de incarcare. Cel de-al doilea rand de scaune se pliaza usor pentru acces si flexibilitate la incarcare. Pe langa posibilitatea rabatarii, acestea pot fi glisate cu usurinta in spate sau in fata, in vederea crearii unui spatiu confortabil. Pentru a obtine o enorma suprafata de depozitare, acestea pot fi rabatate si glisate in fata pana la capat. Scaunele din randul al treilea pot fi rabatate separat, in podea. Spatarul scaunului pasagerului din fata poate fi pliat pe perna acestuia, in cazul in care doriti sa incarcati obiecte lungi.

Sunteti stapan pe situatie...

Sistemul de Tractiune Interactiv (IDS) include functii de siguranta, precum Sistemul de Franare Anti-blocare (ABS), Sistemul Logic de Control la Subvirare (UCL), precum si Programul Electronic de Stabilitate (ESP® - optional), care va ofera o experienta unica, la care se adauga sentimentul permanent ca sunteti stapan pe situatie. Reprezinta o parte a sistemului Opel SAFETEC®, ce include airbaguri frontale, laterale si optional airbaguri cortina

Sistemul IDSPlus, cu Controlul Continuu al Suspensiilor (CDC), masoara dinamica individuala a rotilor, controland permanent rigiditatea suspensiilor pentru toate cele patru roti, in vederea adaptarii acesteia la conditiile de drum si de viteza. Veti beneficia de o precizie superioara la manevrare, de mai multa siguranta la virare si de un nivel radical imbunatatit de stabilitate.

Butonul Sport adauga caracteristici suplimentare la excelenta de manevrare a modelului Zafira. Disponibil cu sasiu sport si cu sistemul IDS Plus, Butonul Sport activeaza modul sport pentru o performanta si un control imbunatatite.

Sistemul de Protectie a Pietonilor este incorporat in designul elegant, impunator si lipsit de proeminente al sectiunii frontale. Acesta permite deformarea controlata, pentru a reduce la minimum probabilitatea ranirii pietonilor in caz de impact.

Sistemul de Iluminare Frontala Adaptiva (AFL) este controlat de miscarile volanului si de viteza autovehiculului. Utilizand puternicele faruri cu Xenon ale modelului Zafira, sistemul AFL ofera o iluminare la virare mult mai puternica decat farurile normale.

Dotari.

Stilul personal de viata este ceva complet unic pentru dumneavoastra si pentru familia dumneavoastra. Zafira este complet echipata pentru a se potrivi acestei note unice. Tehnologiile care reduc efortul si sporesc confortul si placerea sunt parte a designului original. Rezultatul este o masina care va demonstreaza un nou sens al flexibilitatii si confortului.
PREZENTARE S**********************************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************************
4 211 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: autovehicol opel - dealer opel

PRODUSE ASEMANATOARE CU OPEL ZAFIRA

Opel AstraOpel Astra
Opel Astra
O senzatie de adevarata putere. Putine masini se pot mandri ca fiind la fel de atragatoare ca noul model sport Opel ...
Opel Astra TwinTopOpel Astra TwinTop
Opel Astra TwinTop
Flexibilitate Deoarece ceea ce este interesant cu privire la tehnologie este modalitatea prin care face ca lucrurile ...
Opel MerivaOpel Meriva
Opel Meriva
Meriva mea. Viata mea. Ziua mea minunata. O masina de familie inseamna toata familia, astfel ca Meriva este ...
Opel AntaraOpel Antara
Opel Antara
EXPLORE ... ... the City Limits. Nu te-ai dovedit niciodata timid cand a fost vorba sa explorezi un teritoriu nou, ...
Opel Astra Classic IIOpel Astra Classic II
Opel Astra Classic II
Clasic prin nume, clasic prin stil. Gama Astra Classic II ofera tot ce isi poate dori un sofer de la o masina ...
Opel MovanoOpel Movano
Opel Movano
Design exterior. Forma succesului in afaceri. Chiar si cele mai ridicate nivelele de servicii, calitate si ...
Opel ComboOpel Combo
Opel Combo
Vehicule comerciale Opel. Imbunatatirea capitalului dumeavoastra circulant. Opelul Combo garanteaza acest angajament. ...
Opel AgilaOpel Agila
Opel Agila
In ciuda impresionantei economii de carburant, noul Opel Agila nu face compromisuri cand vine vorba de tehnologie si ...
Opel VivaroOpel Vivaro
Opel Vivaro
Flexibilitatea modelului Opel Vivaro Daca aveti nevoie de un autovehicul comercial usor, Vivaro reprezinta varianta ...