Inscrie firma »
KARAOKE STAR PARTYSET S

KARAOKE STAR PARTYSET S

Tip produs: sistem karaoke complet | instalatie karaoke | microfoane karaoke
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare KARAOKE STAR PARTYSET S

Esti pregatit de petrecere ? Acum iti dam un nou motiv sa te distrezi non-stop, in familie sau cu prietenii !! Partyset iti ofera tot ce ai nevoie pt pt a asculta muzica ta preferata, contine amplificator audio cu toate reglajele necesare si efecte, 2 boxe si 2 microfoane, la un pret incredibil !!! Ideal pt karaoke !!!

Contine:
1x Amplificator cu receiver Auna Auna AMP-2540-B (2 intrari microfon cu eq si efect ecou, display LCD, telecomanda, 2x45W/4ohm)
2x Boxa Studio-M Micromax HDM (2x60W/rms)
2x Microfon dinamic cu cablu 3m (cu cablu detasabil si switch on-off)
2x Cablu boxe 3m

In ultimii ani conceptul de karaoke a innebunit Romania si nu numai, iar in prezent karaoke=distractie ! Cu o experienta de peste 100 de localuri cu specific karaoke utilate, echipa mag audio iti propune o configuratie audio compacta si completa, adaptabila in orice mediu. Mai ai nevoie de un laptop si televizor sau proiector pt ca petrecerea sa inceapa ! De stiut !! Acest echipament este parte integranta a unui sistem karaoke, aditional veti avea nevoie de urmatoarele obiecte: laptop (cu program adecvat instalat, iesire video vga sau hdmi), televizor sau proiector (cu intrare vga sau hdmi), cablu de legatura intre televizor si laptop (vga sau hdmi). Pentru detalii si recomandari va stam la dispozitie.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
240 940 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Boxe - amplificatoare - echipamente audio

KARAOKE STAR PARTYSET S ESTE LISTAT IN: