Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

SC CLINICA LIL MED SRL are aceasta denumire din iulie 2004, dar in existenta sa a trecut prin mai multe stadii de \"dezvoltare\".
In martie 1999, domnul colonel dr. Constantin Balaet a infiintat in urma unui studiu de marketing medical, in orasul Bucuresti Cabinet Medical Individual Dr. Constantin Balaet -obiectul de activitate al cabinetului 1-a constituit acordarea asistentei medicale paraclinice analize medicale de laborator in ambulatoriul de specialitate .
Asa cum a reiesit din studiul de marketing, sediul cabinetului a fost stabilit in cartierul Rahova, cartier dens populat si lipsit de asezaminte medicale.
Nevoile medicale ale populatiei din zona fiind diverse, implicand si alte servicii medicale, au determinat ca incepand cu 01 aprilie 2000 sa se infiinteze Societatea Civila Medicala Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Lil Med, la care s-a alaturat col. conferentiar dr. Poalelungi Viorel.
Dezvoltarea si cerinta diversificata de servicii medicale au determinat managementul sa dezvolte un tip de policlinica spital de o zi, cu cabinete medicale individuale grupate si diversificate pentru a acoperi nevoia de servicii medicale a populatiei din zona 13 Septembrie, Antiaeriana, Margeanului.
In acest context incepand cu 12 iulie 2004 sediul social si activitatea s-au mutat intr-o cladire noua, special construita pentru practicarea de servicii medicale la standarde inalt calitative, in strada Suzana nr. 7, Corp 1, Bucuresti, Sector 5, sub denumirea de SC CLINICA LIL MED SRL.
Inca de la inceput, relatiile contractuale cu casele de Asigurari de Sanatate, incadrarea cu personal cu inalta calificare, dotarea cu aparatura moderna, implementarea standardelor europene, au dus la o dezvoltare exponentiala a serviciilor medicale. Laboratorul de analize medicale a fost proiectat sa raspunda cu prioritate la standarde de calitate unui mare numar de parametri din domeniile hematologie, coagulare, imuno-hematologie, imunologie, biochimie, microbiologic, parazitologie, citologie, fiind acreditat RENAR conform SR EN ISO 15189 :2007.
Atat laboratorul de analize medicale cat si Laboratorul de radiologie - imagistica sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, raspunzand cerintelor standardelor urmatoarelor sisteme de management:
-Sistem de management al calitatii certificat de SR EN ISO 9001 :2008
-Sistem de management de mediu certificat de SR EN ISO 14001 :2005

ISSN 1844-2501
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
3 869 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: clinica medicala - analize medicale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CLINICA LIL MED SRL

Oferta firmei SC CLINICA LIL MED SRL nu contine nici un produs sau serviciu