Inscrie firma »
Localizator Hawkel Chaser

Localizator Hawkel Chaser

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Localizator Hawkel Chaser

Urmariti pe internet in direct , GRATUIT SI NELIMITAT, pozitia unui obiectiv pe harta. Hawkel Chaser un localizator GPS portabil care va permite sa urmariti in timp real miscarea unui obiectiv, fara abonament sau costuri suplimentare .

Specificatii:


- Acces NELIMITAT la platforma de urmarire Hawkel, interfata in limba romana

- Urmarire pe internet in timp real de pe laptop, tableta sau telefon GRATUIT

- Va trimite pozitia, la cerere, pe telefon prin SMS

- Salveaza traseul parcurs

- Functioneaza cu orice cartela GSM (Orange, Vodafone, Cosmote)

- Microfon GSM incorporat pentru monitorizare audio

- Autonomie de aproximativ 48h, baterie reincarcabila Li-Ion de 1000 mAh

- Nu necesita abonament sau alte taxe suplimentare

- Setare usoara la calculator sau de la distanta prin internet


Hawkel Chaser este un localizator GPS cu urmarire in timp real. Plasati acest localizator GPS pe un obiectiv si veti urmari in direct pe harta din satelit, o masina, o persoana sau orice alt obiect pe care este plasat localizatorul GPS . Localizatoarele GPS sunt utile pentru a afla pozitia in orice moment a angajatilor, pentru monitorizare flotei de masini a unei firme sau pentru supravegherea partenerului de viata sau copiilor.


Se introduce o cartela SIM ( Orange, Vodafone sau Cosmote ) in localizator si se plaseaza localizatorul pe obiectivul care va fi urmarit . In continuare, utilizatorul isi creeaza un cont pe platforma de urmarire dupa care va putea urmari in direct pozitia masinii, persoanei sau a obiectului pe care este amplasat localizatorul GPS . Pagina web pentru urmarire prin GPS se poate accesa de pe orice calculator cu internet, tableta sau chiar smart-phone-uri , astfel incat veti putea urmari obiectivul de oriunde ati fi !


Hawkel Chaser este singurul localizator GPS din Romania, care permite utilizatorului urmarirea in timp real al obiectivului pe internet, fara abonament lunar sau taxe suplimentare . Utilizatorul va avea un cont pe baza de user si parola, unde va putea urmari pe harta din satelit miscarea obiectului pe care este plasat localizatorul GPS . Mai mult, utilizatorul va putea vedea traseul localizatorului, care este salvat automat pe server . Harta si Interfata platformei este in limba romana .


Acest localizator GPS va poate trimite pozitia pe telefon prin SMS, ori de cate ori aveti nevoie . Atunci cand sunteti plecat si nu aveti acces la platforma de urmarire in direct, sau doriti doar sa verificati pozitia, o puteti afla oricand . Trimiteti un SMS catre localizator , si el va raspunde cu un alt SMS, in care sunt trecute coordonatele si un link . Puteti introduce coordonatele pe orice navigator GPS de masina sau puteti accesa de pe telefon link-ul, unde veti putea vedea pe harta (Google Maps) pozitia localizatorului .


Pe langa functie de monitorizare a pozitiei in in timp real, acest localizator GPS are memorie interna de 8MB care inregistreaza traseul parcurs, la fel ca si un Trackstick . Memorie de 8MB este suficienta pentru a inregistra peste 100.000 de locatii . Daca nu aveti timp sa urmariti in timp real obiectivul, puteti oricand analiza traseul parcurs pe calculator, dupa ce ati recuperat localizatorul GPS.


Aditional la functia principala de localizator GPS , Hawkel Chaser are si functie de microfon spion gsm . Sunati pe numarul cartelei din localizator, de oriunde ati fi , si veti auzi in direct pe telefon ce se vorbeste in preajma dispozitivului pe o raza de 1-2 metri . Aceasta functie este ideala pentru monitorizarea audio a interiorului unei masini .


Acest localizator GPS portabil este de dimensiuni reduse ( 4.6 cm x 7.1 cm x 1.8 cm ) si are o baterie reincarcabila lithium-ion de 1000 mAh . Autonomia medie este de 48 de ore , si poate functiona mai mult sau mai putin timp in functie de setari si cat de des este solicitat . De exemplu daca este folosit in timp real pe server-ul de localizare, si este setat sa isi actualizeze pozitia odata la 60 de secunde si sa intre in stand-by daca obiectivul sta pe loc, va functiona aproximativ 57 de ore . Daca obiectivul se misca in continuu si nu sta pe loc ( localizatorul nu va economisi bateria in stand-by) timpul de functionare va scadea . Daca de exemplu localizatorul GPS nu este folosit pe platforma de live-tracking, si utilizatorul cere pozitia prin SMS, va functiona mai mult de 2 zile, chiar si 5 zile, in functie de cat de des utilizatorul ii cere pozitia .

Acest localizator GPS se poate seta in 2 moduri. La calculator, prin intermediul cablului de date (inclus in pachet) sau de la distanta : prin internet sau prin comenzi SMS . Este foarte usor de setat, se conecteaza localizatorul GPS la USB , se porneste programul pentru setare si se fac setarile care vi se potrivesc cel mai bine .

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 953 726 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - shop online - cumparaturi

PRODUSE ASEMANATOARE CU LOCALIZATOR HAWKEL CHASER

Localizator GPS Hawkel Chaser XXLLocalizator GPS Hawkel Chaser XXL
Localizator GPS Hawkel Chaser XXL
Cu acumulator de capacitate dubla fata de Chaser XL, Chaser XXL are cea mai mare autonomie dintre localizatoarele GPS. ...
Localizator GPS Hawkel Chaser XLLocalizator GPS Hawkel Chaser XL
Localizator GPS Hawkel Chaser XL
Kit format din Localizatorul GPS Hawkel Chaser, o mini valiza cu magneti si o baterie suplimentara de mare capacitate ...
Dispozitiv localizare GPS Hawkel TracerDispozitiv localizare GPS Hawkel Tracer
Dispozitiv localizare GPS Hawkel Tracer
Aproape identic ca si localizatorul GPS Hawkel Chaser, dar are autonomie mai mare. Hawkel Tracer este un gps tracker ...
Dispozitiv localizare GPS auto Hawkel PursuitDispozitiv localizare GPS auto Hawkel Pursuit
Dispozitiv localizare GPS auto Hawkel Pu...
GPS Tracker auto pentru monitorizare permanenta a unui autovehicul .Urmarire in timp real pe server gratuit si ...
RON 854
Kit control auto pentru localizatorul Hawkel ChaserKit control auto pentru localizatorul Hawkel Chaser
Kit control auto pentru localizatorul Ha...
Kit pentru adaptarea localizatorului Hawkel Chaser la un autovehicul. Kitul permite: - alimentarea continua a ...
RON 237
Trackstick MiniTrackstick Mini
Trackstick Mini
Spre deosebire de localizatoarele GPS inregistratoarele GPS sunt capabile sa memoreze si sa redea locatiile si traseul ...
RON 955
Cablu 12V chaserCablu 12V chaser
Cablu 12V chaser
Acest accesoriu va permite conectarea localizatorului GPS portabil Chaser la circuitul electric al masinii . Are ...
RON 57
Localizator GPS TK103 pentru masinaLocalizator GPS TK103 pentru masina
Localizator GPS TK103 pentru masina
Aparat pentru localizare prin GPS (GPS tracker) cu microfon incorporat, ideal pentru aflarea in orice moment a ...
RON 590
Antena GPS externaAntena GPS externa
Antena GPS externa
Antena externa speciala pentru localizator GPS Hawkel Chaser. Este utila atunci cand doriti sa ascundeti localizatorul ...
RON 76

LOCALIZATOR HAWKEL CHASER ESTE LISTAT IN: