Aparat de ambalare in vid a alimentelor Laica VT3114
Producator: LAICA3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Prezentare Aparat de ambalare in vid a alimentelor Laica VT3114
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
-Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori
-Economiseste spatiu in frigider
-Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
-Aparatul de vidat Laica VT3114 absoarbe aerul din produsele alimentare si apoi le inchide ermetic
-Laica VT3114 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere
Aparatul de vidat Laica VT3114 absoarbe aerul din produsele alimentare si apoi le inchide ermetic.
Laica VT3114 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.
Utilizarea aparatului:
Butonul AUTOMATICO/STOP de pornire/oprire. Prin apasarea acestui buton:
- dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungilor.
- cand dispozitivul este in functiune, butonul selectat este blocat
-Butonul SALDA de sigilare. Prin apasarea acestui buton:
- dispozitivul realizeaza sigilarea (functia de sigilare a pungilor), in cazul utilizarii rolelor.
- aspirarea aerului este oprita si punga este sigilata automat
-Butonul ALIMENTI de selectare: prin apasarea acestui buton puteti selecta timpul de sigilare al dispozitivului, in functie de alimentele care sunt ambalate:
- Alimenti secchi / alimente uscate precum paine, paste, biscuiti si alte similare si care necesita un timp mai scurt de sigilare
- Alimenti umidi / alimente umede precum carne, fructe, legume, toate alimentele care contin lichide si umiditate si care necesita, prin urmare, un timp mai indelungat de sigilare.
-Butonul de aspiratie ASPIRAZIONE: prin apasarea acestui buton puteti selecta puterea de aspirare a dispozitivului, in functie de alimentele care sunt ambalate:
- Aspirazione NORMALE / aspirare normala: este potrivita pentru alimentele cele mai delicate/fragile, cum ar fi fructele si legumele.
- Aspirazione TURBO / aspirare turbo a aerului: este potrivita pentru orice fel de alimente
-Indicatoare luminoase: indica etapa ciclului de exploatare (aspirare si/sau sigilare) si functiile selectate (timpul de sigilare si presiunea de aspirare)
-Operatiunile de vidare (butonul automatico/stop) si sigilare (butonul salda) sunt separate si actionate manual prin apasarea butonului corespunzator. Gradul de vidare si de sigilare pot fi controlate prin selectia realizata prin butoanele alimenti si aspirazione
-Compresorul are o capacitate maxima de 9 litri/minut.
-Putere de aspirare: 750 mbar.
-Presiune de vacuum variabila: normala sau turbo.
-Poate vida hrana umeda si alimente uscate.
-Aparatul de vidat Laica VT3114 are in pachet 10 pungi pt. alimente de dimensiune 22 cm x 30 cm.
Specificatii tehnice:
-Capacitate max 9 l/min
-Putere compresor: 120W
-Presiune de vacuum ajustabila
-Putere de aspirare: 750 mbar
-Alimentare la priza
-Dimensiuni 7 x 14 x 37 (cm)
-Greutatea: 1,3 (kg)
Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3114, 10 pungi (22 x 30 cm), garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: