Inscrie firma »
 

Prezentare B**********

Declaratie misiune
Asigurarea produselor hardware si software si a solutiilor care sa duca la combinarea unei bune desfasurari a activitatiilor la un pret cat mai scazut pentru clientii sai.

Oferirea avantajului comoditatii, imbunatatirii continuue a activitatiilor, intensificarea productivitatii, calitatii si sigurantei.


Politica calitatii

SC BIOTHIS SRL se obliga sa asigure produse si servicii de calitate clientilor sai.

Obligatia noastra pentru calitatea si satisfactia totala a clientilor constituie responsabilitatea fiecarui angajat al nostru si este demonstrat prin sistemul nostru de calitate, prin continua revizuire a managementului si imbunatatire a sa, prin feedback-ul clientilor.

SC BIOTHIS SRL se inscrie printre furnizorii de varf in oferirea de servicii integrate logistica si infrastructura digitala in majoritatea domeniilor de activitati domestice, industriale, sanitare, educative, administrative, divertisment si altele.

SC BIOTHIS SRL ofera consultanta si logistica pentru alegerea solutilor optime atat calitative cat si in ceea ce priveste a costurilor minimale pentru necesitatiile clientiilor.

Prin produsele si serviciile sale SC BIOTHIS SRL urmareste si ofera clientilor sai accesul si controlul in timp real la informatiile afacerilor lor facilitand deciziile de calitate si accelerarea dezvoltarii proceselor. SC BIOTHIS SRL ajuta clientii sa-si realizeze mai usor, mai sigur si in conditii de calitate afacerile proprii.

Solutiile noastre se adreseaza atat afaceriilor mici si mijloci cat si corporatiilor mari de tip retea.

Activitatiile firmei noastre se grupeaza in trei categorii:

Consultanta, informare si proiectare

Infrastructura hardware

Solutii software
PREZENTARE B**********
MEMBRU
GRATUIT
B**********
1 714 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Software la comanda / Open source

ULTIMELE PRODUSE ALE BIOTHIS SRL

Oferta firmei BIOTHIS SRL nu contine nici un produs sau serviciu