Inscrie firma »
Campanie Google Adwords

Campanie Google Adwords

Tip produs: google | promovare site | promovare
Producator: Google
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Campanie Google Adwords

Google Adwords va da batai de cap?

Adwords este extrem de usor de inteles. Are o interfata foarte intuitiva, foloseste concepte simple, si te ghideaza pas cu pas tot timpul. In felul asta, o campanie de promovare poate fi construita de la zero in doar cateva minute.

Tocmai aici este si problema cu Adwords: oricine poate sa-l foloseasca pentru a-si aduce vizitatori pe site. Adica si concurentii.

Iar cand sunt foarte multi jucatori care concureaza pentru aceeasi resursa limitata (adica pentru vizitatori), lucrurile se complica rapid:
in fiecare zi apar noi concurenti cu bugete tot mai mari
traficul pe site scade, si la fel fac si vanzarile
costurile pe click cresc, iar click-urile de 5 centi devin o amintire placuta
iar campania necesita tot mai mult timp pentru a adapta anunturile, listele de cuvinte, paginile de vanzari, dar si pentru Google Analytics, rapoarte, decizii strategice.

Si deseori, omul de marketing este nevoit sa neglijeze lucruri mult mai importante pentru a se ocupa de campanie. Sau, la fel de rau, pur si simplu lasa campania neschimbata - asa cum era in ziua 1. Indiferent de optiune, firma ajunge sa piarda clienti si bani, in timp ce concurenta devine mai puternica pe zi ce trece.

Cu ce va poate ajuta Today`s
In primul rand, cu mai multi clienti. Mult mai multi decat aveti acum... la costuri cu pana la 50% mai mici decat ce platiti acum. Cu peste 90.000 de euro investiti in teste Adwords, am putea spune ca ne pricepem. Si la fel ar zice si clientii nostri ; de la firme mici pana la `mamuti` (ca Proctoline sau Christian Tour).

Mai concret, iata ce facem pentru clientii nostri:
- liste complete de cuvinte cheie
- grupuri de cuvinte administrate individual
- split-testing continuu pe anunturile Adwords
- campanii separate search/content
- monitorizare avansata a statisticilor Adwords
- corelare organica intre anunturi, cuvinte cheie si pagini de vanzari
- si multe, multe altele

Timp de minim 4 zile pe saptamana, campania dvs. ne domina atentia - fie ca e vorba de modificat anunturi, adaugat cuvinte noi, monitorizat concurenta sau altele. Iar rezultatele sunt vizibile din prima luna: mai multi clienti, mai putini bani irositi. Si mult mai mult timp liber pentru departamentul de marketing.

Sunati-ne astazi

Cheltuiti (sau intentionati sa cheltuiti) mai mult de 500 de euro pe luna cu Adwords? Today`s va poate ajuta sa-i investiti cu folos pentru a va creste vanzarile constant.


Asa ca sunati-ne azi cu orice intrebare. Daca aveti deja o campanie Adwords, o sa primiti gratuit de la noi un audit in 30 de puncte (care in mod normal ar trebui sa coste minim 100 de euro).
Si indiferent daca veti deveni sau nu clientul nostru, o sa aveti cateva lucruri de castigat. Aflati mai multe despre ele pe pagina de contact.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
1 982 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: web design - webdesign - promovare web

PRODUSE ASEMANATOARE CU CAMPANIE GOOGLE ADWORDS

Website CorporateWebsite Corporate
Website Corporate
Prezenta dumneavoastra pe internet este obligatorie. Site-ul dumneavoastra reprezinta imaginea firmei in ochii ...
CAMPANIE GOOGLE ADWORDS - PRODUSE SIMILARE