Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

GRES DE GRES, societate cu capital privat, integral romanesc, a fost fondata in 1991. A pornit la drum avand drept capital majoritar curajul si ca elemente de strategie realismul si profesionalismul.
In prezent dispune de 5 magazine in Bucuresti din care cel mai nou, un showroom in centrul capitalei pe strada Nerva Traian nr.13, de 600 metri patrati. Echipa GRES DE GRES e formata acum din 68 de membri tineri, dinamici, specializati in activitatea prestata.

Obiectul de activitate
Avand la inceput ca obiect de activitate comercializarea de placi de ceramica (gresie si faianta), in cei 15 ani de prezenta neintrerupta pe piata romaneasca GRES DE GRES si-a extins treptat gama produselor ajungand in prezent sa acopere o gama foarte larga de produse si reusind sa multumeasca cei mai exigenti clienti. Dornici de a veni in intampinarea doleantelor clientilor sai, posibilitatile concrete de care dispune sunt multiple:
- Gresie, faianta
- Mobilier baie
- Obiecte sanitare
- Accesorii de baie
- Adezivi si chituri
- Gips carton si accesorii
- Profile
- Parchet si lambriu
- Usi interior si exterior
- Vopsele, lacuri, adezivi
- Instalatii sanitare, accesorii de baie si armaturi
Aceasta dezvoltare remarcabila a fost posibila deoarece GRES DE GRES a adus o schimbare majora in complexul comercial Militari - Valea Cascadelor, zona in care este amplasat showroom-ul: intr-un spatiu comercial de magazine cu marfuri aglomerate in rafturi si tejghele, GRES DE GRES introduce un nou concept de expunere a produselor, care se apropie de ambianta si functiunile unei expozitii, ce usureaza cu mult traseul clientului in magazin si totodata luarea unei decizii.
De asemenea, Gres de Gres pune la dispozitia clientilor sai prin intermediul consilierilor de vanzari si a arhitectilor angajati in cadrul firmei urmatoarele servicii :
- Consiliere pe probleme tehnice privind solutiile de montaj
- Consiliere privind masuratorile pe teren in vederea stabilirii cantitatilor necesare
- Consiliere privind materialele folosite
- Consiliere de design

Conceput cu scopul de a devansa asteptarile clientilor, magazinul GRES DE GRES propune, in egala masura, produse si servicii de calitate.
Toate ingredientele necesare unei activitati specializate se regasesc aici, in magazinul GRES DE GRES:

Oferta de produse extrem de larga structurata pe game de pret

Termen de plata avantajos

Consilieri de vanzari formati si calificati (arhitecti)

Informatii precise asupra fiecarui articol

Transparenta totala a preturilor

Libertatea clientului de a privi si de a alege

Misiunea companiei
Sub deviza «Tot ce ai nevoie ca sa amenajezi in voie», GRES DE GRES si-a asumat misiunea de a-si pune eforturile in slujba clientilor sai: astfel, concepe, comercializeaza si distribuie solutii complete pentru bunastarea clientilor sai, punandu-le la dispozitie atat o gama bogata de produse de calitate, cat si un amplu serviciu de consiliere in ceea ce priveste instalarea si intrebuintarea acestora.
Tinta sa este sa ofere cat mai multe informatii si resurse pentru a-i ajuta pe clienti sa faca o alegere documentata.

Partenerii GRES DE GRES
Particularitatea firmei este vastitatea ofertei, concretizata in sortimentul comercializat, alcatuit din peste 6.000 de repere, certificate cu standardele internationale de calitate ISO 9001 si care poarta eticheta unor producatori de prestigiu, lideri in industria ceramica si chimica.
De-a lungul celor 15 ani de activitate in domeniul comercializarii produselor destinate amenajarilor interioare, GRES DE GRES a castigat increderea partenerilor sai, printr-o atitudine bazata pe profesionalism si loialitate. In felul acesta, a devenit reprezentanta unor companii importante atat din Romania (Lasselsberger, Henkel Romania, Woodcote-Lafarge), cat si din strainatate: Italia, Spania, Egipt, Germania. GRES DE GRES comercializeaza produse ale unor branduri renumite, printre care: Ceramica Cleopatra, Gaya, Ceramic al Cora, Ceramica Latina, Dual Gres, HDC, Baumit, Henkel, ABS, Remer, Grohe.
Selectia atenta a furnizorilor, atat interni, in proportie de 60% din totalul achizitiilor, cat si externi (40%), este un atu in plus care justifica atat pozitia actuala a firmei, cat si evolutia continua a acesteia.
GRES DE GRES promoveaza un nou tip de relatie GRES DE GRES-Client bazat pe principiul Castig - Castig, de natura sa genereze valoare pe termen lung: GRES DE GRES SRL isi doreste sa transforme relatia vanzator-cumparator bazata, in general, pe actul tranzactional, intr-una amiabila, in care cumparatorul sa se simta confortabil.
Comercializand o gama diversificata de produse destinate amenajarilor interioare, magazinul nostru se adreseaza atat consumatorilor casnici, cat si celor institutionali.
Consumatorii casnici regasesc la GRES DE GRES imaginea unui univers familial si familiar, foarte atasat de valorile fundamentale ale familiei. In alegerea lor primeaza latura emotionala, acordand o importanta foarte mare aspectului, incadrarea intr-o anumita moda sau stil. Nu sunt neglijate insa nici aspecte ca usurinta in intretinere sau durabilitatea materialelor. In cazul consumatorilor institutionali (depozite de materiale de constructii, firme de constructii, scoli, spitale, etc.) primeaza latura rationala, reflectata in calitatea produselor, dar si operativitatea echipei noastre de vanzari.
In portofoliul de clienti se numara printre milioanele de clienti din toata tara, nume de renume precum :
- World Trade Plazza
- Hotel Central Bals
- Lant hotelier Ida-Predeal
- Complex Tineret din Costinesti
- Spitalul municipal Bucuresti
- Spitalul TBC din Rosiorii de Vede
- Samsung Romania
- Reprezentanta Lee Cooper din cadrul complexului Carrefour Baneasa
- Aeroport Otopeni, etc.
Prin urmare, GRES DE GRES poate fi solutia practica, ce inglobeaza produse de renume international sub un singur nume si acoperis. Astfel, intr-o economie de piata in care timpul conteaza, GRES DE GRES este un furnizor unic de numeroase marci de produse, care asigura clientilor, alaturi de diversitate, un raport competitiv pret/calitate.

Proiecte de viitor
In continuarea misiunii pe care si-a asumat-o, de a fi in permanenta aproape de clientii sai cu solutii adaptate nevoilor lor diverse, si-a propus sa dezvolte o retea de showroom-uri GRES DE GRES, in Bucuresti si in tara. Directia esentiala pe care o urmeaza este de a se concentra pe valoarea oferita consumatorilor sai. Calitatea produselor este singurul reper fata de care este raportata orice evolutie a GRES DE GRES.

GRES DE GRES - afirma prin toate actele sale valorile de Transparenta, Echitate si Respect care ii dau forta si identitate. Reusita sa se sprijina pe o echipa dinamica, al carei cod de conduita urmeaza linia profesionalismului si a respectului fata de client si de nevoile acestuia. Gratie lor, entuziasmului lor, compania raspunde nevoilor evolutive ale clientilor.
Experienta, profesionalismul si entuziasmul companiei, ca si rezultatele obtinute pana in prezent, o recomanda ca partener de incredere in domeniul produselor destinate amenajarilor interioare. «Suntem si dorim sa ramanem un competitor inovativ, incisiv, atent la nevoile pietii care ofera acces si informatii tuturor celor interesati de domeniul produselor de finisaje interioare».

Nu ezitati sa ne contactati pentru a concretize detaliile prezentate!


Echipa Gres de Gres
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
2 021 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: GRESIE - FAIANTA - FITINGURI

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GRES DE GRES TRADE SRL

Oferta firmei SC GRES DE GRES TRADE SRL nu contine nici un produs sau serviciu