Inscrie firma »
S***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Case de vacanta din lemn

case de vacanta din lemn

Tip produs: case de vacanta din lemn | case de vacanta | constructii case de vacanta
Producator: case din lemn
 

Prezentare case de vacanta din lemn

servicii oferite
"Mutarea la casa nu presupune locuirea intr-un apartament spatios si foarte frumos decorat ci inseamna in primul rand respirarea unui aer curat, existenta unei curti spatioase si a unei privelisti care sa fie mult mai limpezi decat cea oferita de la balconul blocului."

Producem si comercializam constructii din lemn. Producem si montam pentru dumneavoastra case de lemn, casute de gradinarit, case de vacanta, case de locuit, mansardari.

Cum se fabrica o casa din lemn?
Casele de lemn, de locuit pot fi fabricate din lemn masiv sau din osatura din lemn. Pentru o constructie in lemn masiv, grosimea elementelor de perete poate varia de la 40 mm la 120 mm. Peretii exteriori pot fi izolati de 50 sau 100 mm grosime. Izolatia se acopera cu lambriuri de 19 mm sau cu gips-carton. Casele pot fi realizate prin technica elementelor imbinate cu nut si feder sau prin technica "stlpi si grinzi".
Case lemn = case ieftine - Cereti oferta de pret
Pentru casele cu osatura din lemn, se ridica o structura din lemn care cuprinde peretii si sarpanta. Izolatia, conductele de electricitate si de apa se plaseaza in aceasta structura. Structura este acoperita la exterior si la interior. Pentru exterior se folosesc cel mai adesea lambriuri din lemn plat sau semi-rotunde si tencuiala. La interior se folosesc lambriurile plate sau rigips. Usile si ferestrele sunt din lemn stratificat pentru geam termopan. Acoperisul este prevazut pentru o izolatie de 100-150 mm grosime. Grinzile pot fi aparente sau ascunse. Va putem livra aceste case cu dusumea. De asemenea, putem realiza podea izolata fonic, la etaj. Scarile si tamplaria sunt din lemn masiv si sunt conforme normelor europene.
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
19 754 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case din lemn - case de vacanta - case lemn ieftine

PRODUSE ASEMANATOARE CU CASE DE VACANTA DIN LEMN

Case din lemnCase din lemn
Case din lemn
Structura de rezistenta din grinzi 150 mm Pereti exteriori cu lambriu exterior semirotund sau plat Termoizolatia din ...
EUR 180
Constructii case din lemnConstructii case din lemn
constructii case din lemn
Casa promotionala la cheie. ...
EUR 19.3