Inscrie firma »
 

Prezentare F*******************

PROFIL

Faire Dodo Maternity, brand de renume deja pe piata de specialitate din strainatate - haine de gravide de calitate,imbracaminte de gravide pentru toate ocaziile, se adreseaza 'viitoarelor mamici', propunanad colectii cu un inalt continut de stil, cu un standard calitativ ridicat si competenta technica de exceptie in fabricarea produselor, dar mentinand, totodata, un raport concurential in ceea ce priveste pretul.
Stilul Faire Dodo subliniaza armonia, atitudinea si originalitatea fara sa lase deoparte functionalitatea de care avem nevoie in fiecare moment al zilei, mai ales in perioada de sarcina.
Datorita schimbarilor care se produc cu si in corpul ei, in timpul sarcinii, femeia, resimte foarte adesea teama ca aceste schimbari o fac mai putin frumoasa si atragatoare.
"Graviditatea schimba corpul, dar nu si dorinta de a fi feminina ! ''
Iata conceptul Faire Dodo, care doreste sa evidentieze frumusetea si unicitatea 'dulcei asteptari'...prin colectiile propuse, Faire Dodo dand un maximum de valoare look-ului viitoarelor mamici, facandu-le sa simta bucuria, satisfactia si magia acestei perioade unice pentru fiecare.
Odata cu aparitia brandului Faire Dodo, apare si ideea de 'boutique premaman pronto moda' - element inovator si de mare forta pe piata de specialitate, caracterizata printr-o atenta si fina alegere a locatiei, printr-un decor primitor si cald, printr-o paleta larga de produse - tinute casual, office si elegante, accesorii si incaltaminte, personal calificat si specializat, care, toate, satisfac exigentele celui mai pretentios client.



MISIUNE

Faire Dodo Maternity isi propune sa dezvolte si in Romania o retea de magazine de tip ' boutique premaman', destinate viitoarelor mamici, care si in perioada 'dulcei asteptari', continua sa ramana trendy, doresc sa-si mentina atractivitatea, feminitatea, cu ajutorul unor haine perfect adaptate noului statut, dar respectand, in acelasi timp, ultimele tendinte ale modei.
Mai mult decat atat, Faire Dodo urmareste sa intareasca ideea ca perioada de sarcina este una dintre cele mai frumoase, surprinzatoare si UNICE perioade ale vietii unei femei, iar euforia si bucuria acestei perioade trebuie exprimate si prin modalitatea de a se ingriji si de a purta haine, care sa evidentize starea unica in care se afla.
PREZENTARE F*******************
MEMBRU
GRATUIT
F*******************
15 889 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: haine de gravida - haine pentru gravide - imbracaminte gravide

ULTIMELE PRODUSE ALE FAIRE DODO MATERNITY

Pantaloni femei insarcinatePantaloni femei insarcinate
Pantaloni femei insarcinate
Pantaloni pentru gravide care respecta linia corpului ...
Costum de baie de gravideCostum de baie de gravide
Costum de baie de gravide
Costume de baie pentru gravide ...
Haine femei gravideHaine femei gravide
Haine femei gravide
haine pentru femei ...
Haine sarcinaHaine sarcina
Haine sarcina
Imbracaminte haine de sarcina ...
Blugi gravideBlugi gravide
Blugi gravide
Blugi de gravida ...
Produse gravideProduse gravide
Produse gravide
Produse de gravide ...
Magazin haine de gravideMagazin haine de gravide
Magazin haine de gravide
Magazin cu haine de gravida ...
Pantaloni gravidePantaloni gravide
Pantaloni gravide
Pantaloni de gravida pentru toate gusturile care sa respecte linia corpului ...
Rochii gravideRochii gravide
Rochii gravide
Rochii gravide pentru toate ocaziile ...
Pantaloni gravidePantaloni gravide
Pantaloni gravide
Jeans gravide, pantaloni femei insarcinate ...