Inscrie firma »
Aquaftem

Aquaftem

Telefon: click aici0722766719
Persona Contact:
Claudia
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Aquaftem

Despre Aquaftem

1. Ce este Aquaftem si cum functioneaza?
Aquaftem este una din cele mai mari descoperiri ale secolului XX, deoarece are o proprietate de exceptie: transporta particulele de oxigen in straturile profunde ale pielii, ameliorand respiratia in interiorul celulelor si regland metabolismul epidermei. In urma acestei actiuni, epidermei i se asigura o nutritie si o oxigenare mai buna, fapt ce o ajuta sa-si pastreze mai mult timp aspectul tanar si sanatos. Sporeste deasemenea eficacitatea preparatelor cu care se asociaza. Are o actiune benefica in cazul arsurilor si in procesele de vindecare a ranilor.
2. De ce Faberlic?
Produsele Faberlic, spre deosebire de alte produse cosmetice, contin remarcabilul Aquaftem, care este un excelent caraus al oxigenului sursa necesara de energie a celulelor. Produsele noastre cosmetice inlesnesc folosirea substantelor biologic active, care blocheaza modificarile negative in celulele epidermei si permit atingerea obiectivului principal al cosmetologiei, si anume, ofera un preparat pentru regenerarea eficienta si intinerirea pielii.
3. Caror cercetari au fost supuse produsele cosmetice Faberlic?
Produsele cosmetice Faberlic au fost supuse cercetarileor de laborator si au obtinut un atestat pozitiv din punct de vedere microbiologic si al sigurantei de folosire.
4. Produsele cosmetice Faberlic au in componenta lor filtre UV?
Produsele cosmetice Faberlic nu contin filtre chimice UV, ci doar filtre naturale, bazate pe substante vegetale.
5. Cum alegeti produsul cosmetic adecvat?
Gamele de produse cosmetice Faberlic au fost create cu grija, in vederea intretinerii oricarui tip de ten. Nu uita: varsta pielii tale nu este varsta ta biologica! Pielea unei persoane tinere, supusa adesea actiunii razelor din solarium, fara o ingrijire corespunzatoare, poate fi mai deteriorata decat pielea matura bine intretinuta. De aceea, produsele noastre sunt adaptate cerintelor tenului tau si nu varstei tale biologice. Rolul cel mai important al produselor cosmetice Faberlic consta in faptul ca ajuta pielea sa se regenereze,oferindu-i vitaminele si substantele biologic active necesare. Atunci cand alegeti un produs cosmetic Faberlic trebuie sa aveti in vedere nu numai varsta, ci si cunoasterea exacta a problemelor propriei pieli. Oferta bogata de produse cosmetice Faberlic permite alegerea individuala a produsului cosmetic adecvat, pentru o nutritie, o hidratare si un tratament eficient.
6. Cum se pot folosi cel mai eficient produsele Faberlic?
Inainte de toate, trebuie definita problema cu care se confrunta tenul tau. De exemplu, daca este deshidratat, daca are tendinta de aparitie a cosurilor, a iritatiilor sau daca doresti sa reduci ridurile din jurul ochilor (asa numitele labe de gasca), sa refaci fermitatea pielii, s.a.m.d. Dupa aceea, Consulatnta noastra te va sfatui ce preparat este cel mai indicat sa alegi in aceasta situatie. Produsele cosmetice Faberlic dau cele mai bune rezultate atunci cand sunt folosite in mod acecvat si, in afara de aceasta, ele pot fi utilizate in combinatie, indiferent de gama din care fac parte. In vederea sporirii actiunii fiecarui produs cosmetic, recomandam folosirea preparatului cu cea mai mare cantitate de Aquaftem (A-17).

PREZENTARE Faberlic Romania
LIGHT
MEMBER
Faberlic Romania
21 021 accesari
Persoana de contact: Claudia
Adresa postala: Bdl Lascar Catargiu
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0722766719
Fax: 0214561339
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Cosmetica/Ingrijire

AQUAFTEM ESTE LISTAT IN: