Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Alcore Invest este o companie romaneasca cu capital privat romanesc, infiintata cu scopul de a oferi romanilor produse de larg consum de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.
Compania face parte dintr-un holding de companii cu profiluri diferite,are o echipa de oameni tineri ,entuziasti si eficienti.
...un partener ideal...
Conform sloganului \"Un partener ideal!!!\" Alcore Invest cauta incontinuu, atat in Europa, cat si in lume, cei mai performanti producatori, pentru a putea oferi o gama completa de produse de buna calitate si la un pret convenabil pentru consumatori, printr-un sistem de distributie dinamic si eficient , rapid si avantajos.
...marca romaneasca, producatori mondiali...
Articolele noastre sunt sub marca proprie Alcore Invest , de catre fabrici renumite la nivel mondial pentru profesionalismul si calitatea executiei , iar la conceperea acestor articole am tinut cont de cerintele, exigentele si pretentiile consumatorilor romani.
...produse si sevicii...
Firma Alcore Invest are o politica puternic orientata catre client, oferindu-si produsele impreuna cu un pachet complet de servicii: politici flexibile si corecte de pret, garantarea calitatii, facilitati de plata, transport oriunde in tara, asistenta in marketing.
...si inca un lucru foarte IMPORTANT \"PRETURILE SUNT NEGOCIABILE!!!\"
...pret-serviciu-calitate...
Alcore Invest propune si ofera, printr-un parteneriat pe termen lung, sansa unica de a intra intr-un proiect comercial unic in Romania.
Cu Alcore Invest vei avea numai de castigat: vei fi mai relaxat, mai sigur, iti vei diminua costurile si iti vei eficientiza munca , intr-un raport unic pret-serviciu-calitate.
...cu multumiri,

Catalin Resceanu - General Manager
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
1 189 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curatenie - Servicii Curatenie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ALCORE INVEST SRL

PEUGEOT - 206PEUGEOT - 206
Peugeot - 206
Date tehnice Stare -Inmaticulata RO Caroserie - Hatchback Rulaj - 80000 Aer conditionat - Da Airbag-uri- ...
SC ALCORE INVEST SRL ESTE INSCRISA IN