Inscrie firma »
Statistica Si Probabilitati. Curs introductiv pentru elevi, studenti, profesori - M. Singer, C. Voica, M. Neagu-365

Statistica Si Probabilitati. Curs introductiv pentru elevi, studenti, profesori - M. Singer, C. Voica, M. Neagu-365

Telefon: click aicinone
Producator: Sigma
Persona Contact:
Departament Vanzari
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Statistica Si Probabilitati. Curs introductiv pentru elevi, studenti, profesori - M. Singer, C. Voica, M. Neagu-365

Sondajele de opinie, estimarile de piata pentru un anumit produs, studiile de impact, variate chestionare, toate acestea invadeaza mass-media. Fara o cultura de tip statistic, elevii (ca si adultii) ajung sa interpreteze eronat multimea de date si sa traga concluzii neconforme cu realitatea. In plus, proliferarea jocurilor si a ”concursurilor” in care intamplarea joaca un rol important duce la formarea unei mase de manevra alcatuite din persoane care nu pot estima realist sansele de castig. De aceea, introducerea statisticii si a probabilitatilor in programele scolare reprezinta o componenta importanta a pregatirii pentru viata.
Manualul pentru elevi, studenti si profesori raspunde, intr-o maniera moderna de organizare, acestei necesitati. El aduce in prim plan situatii cotidiene pe care le analizeaza din punct de vedere matematic. Cartea ofera ELEVILOR un material gradat, usor de inteles si de asimilat. Pentru STUDENTI, cursul este o introducere in metodele utilizate in statistica matematica si teoria probabilitatilor. El are avantajul ca ofera o varietate de probleme concrete care fac legatura intre o abordare teoretica, academica si una practica. Lucrarea poate constitui o baza de pornire in PREGATIREA EXAMENELOR DE TITULARIZARE sau a EXAMENELOR PENTRU GRADELE DIDACTICE ale profesorilor. Pentru activitatea la clasa, cartea este un instrument de lucru care prezinta: modele de analiza, exemple de activitati, probleme propuse, teste de diverse tipuri, lecturi tematice.

Editura: Sigma
An de aparitie: 2003
Numar de pagini: 120
PREZENTARE RoMedia
LIGHT
MEMBER
RoMedia
1 667 530 accesari
Persoana de contact: Departament Vanzari
Adresa postala: Bcucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici none
Activitate firma: magazin online - cumparaturi online - comert electronic

STATISTICA SI PROBABILITATI. CURS INTRODUCTIV PENTRU ELEVI, STUDENTI, PROFESORI - M. SINGER, C. VOICA, M. NEAGU-365 ESTE LISTAT IN: