Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Saltele pocket memory Matterra - TED

Saltele pocket memory Matterra - TED

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Saltele pocket memory Matterra - TED

Salteaua Matterra detine parte din gama premium a saltelelor cu un continut de sute de arcuri individual impachetate si un mecanism special de protectie impotriva influentei negative a pamantului (ape subterane, noduri Hartmann). Salteaua Matterra asigura un confort excelent pentru corpul dumneavoastra, iar materialele naturale folosite sunt o mangaiere pentru pielea dumneavoastra.

MATTERRA - MEMORY FOAM - ANTIGEOMAGNETICA - POCHETED SPRING MATTERA prezinta o structura ce urmareste apararea impotriva influentelor geografice asupra sanatatii omului.Acest sistem protector prezinta o structura evidenta ce se disperseaza intr-un mod concentric asupra influentelor exterioare ale suprafetei saltelei. In acest mod MATTERA confera cele mai favorabile conditii pentru sanatatea omului si reincarcarea energetica in timpul somnului.

Inca din antichitate omul a inteles ca Pamantul exercita diverse influente asupra starilor sale psihice si emotionale. Din acest motiv , civilizatiile antice au identificat diverse puncte ale energiei pozitive, unde si-au ridicat temple si case. In acelasi timp, au incercat sa evite ariile incarcate cu influente negative.
Cu trecerea timpului, o mare parte a cunostintelor lumii antice s-a pierdut, astfel incat alte teorii au fost explorate si dezvoltate de stiinta contemporana. In zilele noastre, s-a demonstrat stiintific ca exista arii cu proprietati psihice neobisnuite ale atmosferei, hidrosferei si litosferei.
Teoriile de baza ale campurilor magnetice ce acopera suprafata Pamantului si influenta substantiala exercitata asupra omului au fost dezvoltate de catre certatorii Hartmann and Curie find cunoscute ca si campuri energetice al Pamantului.
Fiind un lider al producatorilor de saltele, ne-am concentrate eforturile in realizare unui produs care sa se concentreze asupra acestor campuri energetice. Am introdus astfel noua saltea MATTERA avand o structura in apararea impotriva influentelor geografice asupra sanatatii omului.
Acest sistem protector prezinta o structura evidenta ce se disperseaza intr-un mod concentric asupra influentelor exterioare ale suprafetei saltelei. In acest mod MATTERA confera cele mai favorabile conditii pentru sanatatea omului si reincarcarea energetica in timpul somnului.

Materra este o saltea superioara cu arcuri impachetate. Confera corpului un comfort exceptional prin structura sa speciala: arcuri impachetate incadrate pe fiecare parte a saltelei de o spuma cu memorie.

Mattera prezinta o zona de protectie \"4 sezoane\" pe ambele parti cu un design spiralat special.
Materialele naturale din structura sa garanteaza comfortul corpului uman in diferite conditii climatice. – lana pentru toamna / iarna si bumbac pentru primavera / vara.
Produsul este prezentat intr-un ambalaj practic si original. Matterra este o saltea ambalata intr-o cutie rulata – o cutie ce poate fi usor transportata acasa la Dvs. sau intr-o casa de vacanta.

Compozitie:

Fata de iarna:

-textil de inalta calitate
-vatelina in doua straturi: 100% lana
-burete
-textil netesut “Spunbond”

Fata de vara:

-textil netesut “Spunbond”
-dunapren
-vatelina in doua straturi: 100% bumbac
-textil de inalta calitate

Baza:

-spunbond
-pachet de arcuri impachetate individual in textil netesut “Spunbond”
-textil netesut “Spunbond”
-spuma cu memorie

Toate materialele folosite sunt materiale ecologice.

Grad de duritate - medie
Inaltime saltea 27 cm

Aceste saltele au o garantie de 10 ani.

Salteaua Matterra este aprobata de catre LGA QualiTest GmbH in Nuremburg Germany cu un numar de 100 de puncte.

Salteaua Matterra este aporbata de catre Interproducts AD cu certificate de aprobare No 015/15.10.1007, produsul este in conformitate cu regulamentele EN1725; EN 1957, BDS12523:1984, TK 007-207, TK 008-2007

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 489 096 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: mobila - saltele - canapele

SALTELE POCKET MEMORY MATTERRA - TED ESTE LISTAT IN: