Inscrie firma »
MYANMAR (BIRMANIA) si nordul THAILANDEI

MYANMAR (BIRMANIA) si nordul THAILANDEI

Tip produs: circuit MYANMAR | excursie nordul THAILANDEI
 

Prezentare MYANMAR (BIRMANIA) si nordul THAILANDEI

MYANMAR (BIRMANIA) si nordul THAILANDEI


Excursie intr-o zona aflata la intersectia a doua uriase culturi, indiana si chineza, misterioasa, de o frumusete rapitoare, cu jungle virgine, munti acoperiti de zapada, plaje de vis, pe fundalul unei bogate mosteniri culturale si spirituale, care se intinde pe o perioada de peste 1.000 de ani si unde convietuiesc 135 de etnii.

Perioada: 31 Octombrie - 13 Noiembrie 2009

ZIUA 1 / 31.10.09: BUCURESTI - BANGKOK
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Otopeni, ora 17:30. Plecare spre Istanbul cu TK 1446 (19:25 / 20:50) si mai departe cu zbor TK 60 la ora 23:40.
ZIUA 2 / 01.11.09: BANGKOK
Sosire la Bangkok la ora 13:40. Transfer cu autocar si ghid la Hotel Montien 4*, situat central, intr-o zona comerciala si de distractie (langa piata de noapte). Timp liber pentru acomodare, plimbare si cumparaturi. Seara, croaziera cu cina traditionala si muzica thailandeza pe fluviul Chao Praya. Cazare.
ZIUA 3 / 02.11.09: BANGKOK
Mic dejun. Tur de oras: vizita la Palatul Regal si Templul lui Buddha de Smarald; aici tinuta trebiue sa fie decenta: nu se accepta bluze fara maneci, pantaloni scurti, minijup si pantofi decupati in fata. Dupa amiaza se viziteaza Wat Trimit (templul lui Buddha de aur a carui statuie cantareste 5.5 t). Se continua cu templul lui Buddha culcat, cea mai mare statuie din Bangkok. Cina la hotel si cazare.
ZIUA 4 / 03.11.09: BANGKOK - AYUTHAIA - LOPBURI - PHITSANULOK
Plecare cu autocarul la BANG PA IN, intr-o regiune extrem de romantica, pentru a vizita fosta resedinta de vara a regelui Rama V. Excursia continua la Ayutthaia (capitala fondata in 1350 si distrusa de birmani in 1767). Ziua se va incheia la Lopburi, capitala regelui Narai (1656-1688, prieten cu Ludovic XIV, ai carui ambasadori comparau orasul ca frumusete cu Parisul). Sosire la Phitsanulok, oras ce se intinde de-alungul fluviului Nan. Cina si cazare la hotel Amarin Lagoon 3*.
ZIUA 5 / 04.11.09: PHITSANULOK - SUKHOTHAI - CHIANG MAI
Mic dejun. Plecare la Sukhothai unde se viziteaza ruinele antice din Parcul Istoric, precum si templul Wat Sri Chum unde se afla o statuie uriasa a lui Buddha. Se continua cu situl arheologic de la Satchanalai si cu Lampang pentru a vizita Baan Sao Nak, o impozanta resedinta veche de 100 de ani construita din lemn de tec si templul Wat Chedi Sao care este supranumit Templul cu cele 20 de stupe. Plecare la Chang Mai. Seara se participa la o cina traditionala thailandeza - Khantoke - cu dansuri populare ale triburilor montane. Cina si cazare la hotel Central Duangtawan 4*.
ZIUA 6 / 05.11.09: CHIANG MAI
Mic dejun. Vizita la un centru de dresaj a elefantilor, una dintre cele mai bune scoli de specialitate din Asia de Sud-Est, unde vom vedea elefanti la lucru, sau facand baie. Dupa amiaza plecare la Sankampaeng, unde se afla majoritatea producatorilor de artizanat din zona Chang Mai: matase, lemn tropical (tec), etc. Plecare cu autocarul la vestitul complex Wat Doi Suthep, aflat pe coasta unui munte de 1.160 m. Punctul culminant este vizitarea templului Wat Prathat Doi Suthepo vechi de 600 de ani si la care se ajunge dupa ce ai urcat 306 trepte. Cina si cazare la hotel Central Duangtawan.
ZIUA 7 / 06.11.09: CHANG MAI - MEI SAE - TACHILEIK - HEHO - INLE
Mic dejun foarte devreme. Plecare cu autocarul la Mei Sae. Drumul de circa 4 ore ofera o ocazie unica de a admira peisajul pitoresc al nordului Thailandei. Sosire la Mei Sae pentru o scurta vizita a orasului. Dupa amiaza se traverseaza podul de frontiera in localitatea Tachileik, de unde se zboara la Heho (zbor de 45 minute). Sosire la Heho si plecare cu autocarul la debarcaderul de la Nyaung Shwe (Lacul Inle), de unde cu barci rapide se ajunge la hotelul Paradise Inle Resort 3*. Drumul de cca. 45 minute este un excelent prilej de a admira renumitii pescari localnici care-si vaslesc barcile cu piciorul, precum si peisajul pitoresc dimprejur. Cina si cazare .
ZIUA 8 / 07.11.09: INLE - HEHO - MANDALAY
Mic dejun. Dimineata se viziteaza pagoda Phaung Daw Oo, gradinile plutitoare si o tesatorie traditionala. Ne vom familiariza cu modul foarte original de pescuit al localnicilor, precum si cu modul de viata al populatiei Intha. Vom vedea ateliere de prelucrare a argintului, Manastirea Nga Phe Chaung, si o fierarie. Intoarcere cu barcile la debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde autocarul ne va duce la aeroportul Heho pentru zbor la Mandalay. Dupa sosire, daca timpul o permite, se va admira un apus de soare de pe podul U Bein. Cina si cazare hotel Sedona 4*.
ZIUA 9 / 08.11.09: MANDALAY - MINGUN - AMARAPURA - MANDALAY
Mic dejun. Dimineata se face o excursie cu vaporasul pana la Mingun, localitate care se afla la 11 km nord de Mandalay, pe malul apusean al fluviului Ayeyarwaddy. Se viziteaza uriasa pagoda neterminata Mingun, unde se pastreaza amprenta in marmora a piciorului lui Buddha. In apropiere se afla uriasul clopot Mingun de 90 tone, precum si pagoda Myatheindan, renumita pentru cele sapte terase concentrice care se afla la baza sa. Revenire la Mandalay pentru a vizita pagoda Mahamuni, precum si cateva ateliere de artizanat traditional. In continuare se viziteaza manastirea Shwe Kyaung (Palatul de Aur), renumita pentru sculpturile in lemn, apoi Pagoda Kuthodaw. La sfarsitul zilei se urca pe dealul Mandalay, pentru a admira apusul de soare si panorama orasului. Cina la un restaurant local. Cazare la hotel Sedona.
ZIUA 10 / 09.11.09: MANDALAY - BAGAN
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecare la ora 07:55 la Bagan. Sosire la ora 08:25. Tur cu vizitarea pietii Nyaung U; se continua cu pagoda Shazigon, care a servit ca prototip pentru pagodele ce s-au construit ulterior, Kyansittha Umin cu frescele sale dintr-o epoca demult apusa si in final templul Htilominio, renumit pentru statuiele sale din ghips. Dupa amiaza se viziteaza manastirea de caramida Ananda Okkyaung, cu frumoase fresce din sec.18 si templul de renume mondial Ananda, construit in forma de cruce greceasca; se continua cu templul Dhammayangyi, construit de regele Narathu in 1167 si apoi cu templul Sulamani cu frumoase fresce antice. Cina si cazare la hotel River View 4*.
ZIUA 11 / 10.11.09: BAGAN
Mic dejun. Turul de dimineata incepe cu templul Myinkaba Gubyaukyi cu fresce din sec.12, apoi templul Manuha construit in stil Mon in 1059, templul Nanphaya, monument unic despre care se crede ca a fost palatul regelui Manuha Dupa amiaza se merge la manastirea Laymyethna, apoi la templul Payathozu cu fresce frumos colorate, templul Nandapinnya, manastirea Kyat Kan cu pesterile sale subterane unde mediteaza calugari, templul Tayokepyay cu sculplturi din ghips. Cina la un restaurant local. Cazare.
ZIUA 12 / 11.11.09: BAGAN - YANGON
Mic dejun. Transfer la aeroportul Nyaung Oo pentru plecare la ora 08:40 la Yangon. Sosire la Yangon la ora 10:00, transfer si instalare la hotel Kandawgyi Palace 4*. Vizita la Pagoda Sule, uriasa statuie culcata a lui Buddha si la renumita pagoda Shwedagon, de unde se poate admira un fascinant apus de soare. Ziua se termina cu o cina festiva cu spectacol la pitorescul restaurant Karaweik. Cazare.
ZIUA 13 / 12.11.09: YANGON - BANGKOK
Mic dejun. Dimineata se viziteaza templul chinezesc si Piata Scott (principalul punct comercial al orasului).Timp liber pentru cumparaturi si plimbare. Transfer la aeroport pentru zborul spre Bangkok cu TG 306 (19:45 / 21:30) si apoi spre Istanbul cu TK 61 ( 23:45 / 06:00 ).
ZIUA 14 / 13.11.09: ISTANBUL - BUCURESTI
Plecare la Bucuresti cu TK 1443 (08:30 / 09:55).

TARIF: 910 EUR + 1.495 USD / loc in camera dubla / Supliment single: 350 USD

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minimum 20 de turisti; in cazul in care grupul este format din 15 - 19 turisti, tariful se majoreaza cu 100 usd/pers.

TARIFUL INCLUDE:
- zboruri internationale si interne conform program
- 12 cazari in hoteluri de 3* si 4*; demipensiune = mic dejun international; cina cu mancare traditionala la restaurantele locale si set menu international la restaurantele hotelurilor, conform programului
- transferurile, tururile, excursiile mentionate in program
- taxele de intrare cuprinse in program (cu exceptia muzeului si turnului Nan Myint din Bagan ).
- taxele de aeroport pentru zborurile interne.
- ghizi locali
- conducator de grup din partea agentiei noastre
- asigurarea agentiei in caz de insolvabilitate/faliment
TARIFUL NU INCLUDE:
- asigurarea medicala
- taxe aeroport: aproximativ 260 euro (se achita la agentie)
- taxa iesire din Myanmar: $ 10 ( se achita la fata locului )
- alte servicii decat cele specificate in program
- taxe vize: Thailanda (30 euro, se achita la agentie) si Myanmar ($ 30 se achita la fata locului)
- bacsisuri: 40 USD pentru ghizi, soferi, hamali, etc. (care se achita cel tarziu conducatorului de grup la sosire )
ACTE NECESARE:
- pasaport valabil inca min 6 luni de la data terminarii excursiei
- 2 foto tip pasaport
- adeverinta de la locul de munca cu data incadrarii, functie si salariu
CONDITII DE INSCRIERE
- termen limita de inscriere: 10.09.2009 cu plata unui avans min. de 50% din pretul excursiei
- diferenta de 50 %, se achita cu min.45 de zile inainte de data plecarii
- clientul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte integranta
OBSERVATII
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare respecta standardele locale
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
22 621 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: agentie de turism - circuite turistice

PRODUSE ASEMANATOARE CU MYANMAR (BIRMANIA) SI NORDUL THAILANDEI

CIRCUIT MYANMAR (BIRMANIA) SI NORDUL THAILANDEICIRCUIT MYANMAR (BIRMANIA) SI NORDUL THAILANDEI
CIRCUIT MYANMAR (BIRMANIA) SI NORDUL THA...
M Y A N M A R (B I R M A N I A) si nordul T H A I L A N D E I Excursie intr-o zona aflata la intersectia a doua ...
REVELION IN THAILANDA BANGKOK - PATTAYA 2010REVELION IN THAILANDA BANGKOK - PATTAYA 2010
REVELION IN THAILANDA BANGKOK - PATTAYA ...
REVELION IN THAILANDA BANGKOK - PATTAYA Un Revelion in "Tara Surasului", intr-un peisaj mirific, la doi pasi de ...
Ciruit China 2009Ciruit China 2009
Ciruit China 2009
C H I N A BEIJING - LUOYANG - XIAN - SHANGHAI -HANGZOU - GUILIN - HONG KONG - MACAO "O tara doua sisteme !" Un ...
Circuit China 2009Circuit China 2009
Circuit China 2009
C H I N A BEIJING - LUOYANG - XIAN - SHANGHAI - HANGZOU - GUILIN - HONG KONG - MACAO "O tara doua sisteme !" ...
CIRCUIT INDIA - NEPALCIRCUIT INDIA - NEPAL
CIRCUIT INDIA - NEPAL
I N D I A - N E P A L O calatorie de o frumusete magica, care incepe in orasul contrastelor New Delhi, continua ...
INDIA   -   NEPAL  2009INDIA   -   NEPAL  2009
INDIA - NEPAL 2009
I N D I A - N E P A L O calatorie de o frumusete magica, care incepe in orasul contrastelor New Delhi, continua ...
CIRCUIT VIETNAM - LAOS - CAMBOGIACIRCUIT VIETNAM - LAOS - CAMBOGIA
CIRCUIT VIETNAM - LAOS - CAMBOGIA
VIETNAM - LAOS - CAMBOGIA Un periplu amplu prin INDOCHINA, care incepe cu stravechea civilizatie lacustra a ...
VIETNAM  -  LAOS  -  CAMBOGIA 2009VIETNAM  -  LAOS  -  CAMBOGIA 2009
VIETNAM - LAOS - CAMBOGIA 2009
VIETNAM - LAOS - CAMBOGIA Un periplu amplu prin INDOCHINA, care incepe cu stravechea civilizatie lacustra a ...
CIRCUIT IORDANIA - SIRIA - LIBANCIRCUIT IORDANIA - SIRIA - LIBAN
CIRCUIT IORDANIA - SIRIA - LIBAN
IORDANIA - SIRIA - LIBAN O incursiune in istoria si traditiile unora dintre cele mai vechi si bogate culturi ale ...

MYANMAR (BIRMANIA) SI NORDUL THAILANDEI ESTE LISTAT IN: