Inscrie firma »
Hartie anticoroziva

hartie anticoroziva

Tip produs: hartie cu VpCI | hartie Cortec | ambalare anticoroziva
Producator: Cortec Corp. USA
 

Prezentare hartie anticoroziva

Hartia anticoroziva VpCI -144 este cea mai buna hartie anticoroziva pentru industrie. Tehnologia noastra brevetata, privind inhibitorii volatili de coroziune, a revolutionat calea prin care metalele sunt protejate in ambalaj inchis. Hartia VpCI -144 asigura protectie superioara la coroziune pentru metale feroase si neferoase si elimina necesitatea folosirii mai multorr tipuri de hartie pentru protectia diferitelor metale.
In plus, hartia VpCI -144 este acoperita cu un strat bariera pentru contaminanti. In trecut, acoperirile de polietilena si ceara au fost utilizate pentru acoperirea hartiei poroase, a cutiilor din carton ondulat si a colilor pentru a asigura o protectie a acestor substraturi, impotriva umiditatii si / sau a vaporilor de umezeala. Produsele din hartie astfel obtinute, devin o problema de mediu privind deseurile, deoarece nu pot fi reciclate prin mijloace simple.
Hartia VpCI -144 Cortec asigura o alternativa nepoluanta la hartia caserata cu polietilena si la hartia cerata.
VpCI -144 este ecologica, netoxica, biodegradabila, total reciclabila si transformabila in pasta de hartie. VpCI -144 poate fi reciclata si cu alte tipuri de produse de hartie, de ex. cutii, carton si alte materiale ondulate. De asemenea VpCI -144 poate fi facuta din nou pasta sau amestecata cu pasta de hartie pentru realizarea de noi produse din hartie.
Este obtinuta din hartie naturala neutra, de tip sulfat, de cea mai buna calitate. Hartia noastra nu contine clor sau alti albitori chimici. Aceasta elimina contaminarea produsului ambalat, care se produce la alte tipuri de hartie VCI / VPI concurente. Piesele protejate numai cu VpCI -144, pot fi vopsite, sudate, montate, fara nici o alta pregatire suplimentara.
Stratul protector subtire (care se formeaza pe suprafata metalica, la contactul cu VpCI) nu influenteaza proprietatile fizice ale componentelor electrice sau electronice cele mai sensibile, inclusiv conductivitatea si rezistivitatea. In plus, compozitia de baza a hartiei este obtinuta din fibre compacte de celuloza care formeaza o coala relativ impermeabila. Acest atribut conduce la o acoperire uniforma cu stratul de VpCI, precum si la o rezistenta de strapungere mai buna a hartiei.

APLICATII TIPICE
Hartia VpCI -144 poate fi utilizata la protejarea pieselor in depozite si pentru transport, inclusiv maritim, intr-o mare varietate de metode: ambalare individuala sau de grup a pieselor, protejarea capetelor de tevi pentru transportul maritim, inserarea hartiei in zone greu accesibile la amablajele mari; asezarea de straturi intermediare intre piese, etc.
Un singur produs biodegradabil pentru toate metalele: feroase si neferoase. Nu contine nitriti, fosfati, siliciu, cromati sau alte metale grele.
Protejeaza metalele neconservate sau conservate in timpul depozitarii si a transportului maritim. Rezista bine la umiditate si la uleiuri. Combina protectia anticoroziva, proprietatile de bariera pentru contaminanti si ambalarea intr-un singur pas.
Este total reciclabila, putandu-se refolosi ca maculatura.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
11 410 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: protectie anticoroziva - inhibitori volatili de coroziune

PRODUSE ASEMANATOARE CU HARTIE ANTICOROZIVA

Folie anticoroziva VpCI - 126Folie anticoroziva VpCI - 126
Folie anticoroziva VpCI - 126
Seria de folii VpCI-126 (Inhibitor de Coroziune Volatil) combina cea mai recenta tehnologie a foliilor cu cea mai ...
Conservant  apos VpCI - 377Conservant  apos VpCI - 377
Conservant apos VpCI - 377
VpCI - 377 este un lichid concentrat pe baza de apa, desemnat ca un inlocuitor al conservantilor pe baza de ulei pentru ...
EcoSpray VpCI - 238  Electronic /Cleaner/ ProtectorEcoSpray VpCI - 238  Electronic /Cleaner/ Protector
EcoSpray VpCI - 238 Electronic /Cleaner...
Destinat pentru utilizare in spatiu acoperit, actiunea continua a Inhibitorului de Coroziune in faza de Vapori din Eco ...
Degresant biodegradabil VpCI - 415Degresant biodegradabil VpCI - 415
Degresant biodegradabil VpCI - 415
VpCI - 415 este un produs biodegradabil alcalin, pe baza de apa pentru curatari grele si degresari, care ofera si ...
Decapant biodegradabil VpCI - 422Decapant biodegradabil VpCI - 422
Decapant biodegradabil VpCI - 422
VpCI™-422 este un decapant (produs de indepartare a oxizilor) care este inofensiv pentru oameni in timp ce ...
Lavete umede cu VpCI CorWipe 500Lavete umede cu VpCI CorWipe 500
Lavete umede cu VpCI CorWipe 500
Corwipe 500 este o laveta originala care indeparteaza rugina usoara, grasimile, uleiul si praful, lasand o protectie ...
Grund anticoroziv  CorrVerter VpCIGrund anticoroziv  CorrVerter VpCI
Grund anticoroziv CorrVerter VpCI
- grund anticoroziv cu VpCI (inhibitori volatili si de contact anticorozivi) pe baza de apa, avand continut de ...
Degresant  biodegradabil - EcoLine VpCI Surface Cleaner  DegreaserDegresant  biodegradabil - EcoLine VpCI Surface Cleaner  Degreaser
Degresant biodegradabil - EcoLine VpCI ...
Produsele EcoLine au la baza derivati din materii prime regenerabile, respectiv metilesteri din soia. Metilesterii au ...
Decapant  VpCI - 426Decapant  VpCI - 426
Decapant VpCI - 426
VpCI™-426 este un decapant concentrat pe baza de apa, pentru operatiuni grele, destinat pentru indepartarea ...

HARTIE ANTICOROZIVA ESTE LISTAT IN: