Inscrie firma »
DEZINTEGRATOARE DE GUNOAIE 100% ECOLOGICE

DEZINTEGRATOARE DE GUNOAIE 100% ECOLOGICE

Tip produs: CONVERTERE
 

Prezentare DEZINTEGRATOARE DE GUNOAIE 100% ECOLOGICE

- Sterilizatoare de deseuri spitalicesti, a spatiilor din spitale si a oricarui spatiu public, fara flacara, fara substante chimice, rezultand material ecologic.
- Sistem de tratare prin dezintegrare moleculara a deseurilor municipale, de orice natura, tehnologia viitorului aplicata in present, iar ca rezultat avem energie;


DOMNULE DIRECTOR,

Compania noastra, reprezinta un producator italian de utilaje pentru sterilizarea deseurilor spitalicesti, ecologizarea celor de la abatoare, tratarea dejectiilor animale si a celor comunale, fara a produce poluarea mediului. Utilajele sunt acceptate de Uniunea Europeana si de Institutul National de Sanatate Publica din Romania.

Din tratarea acestor deseuri rezulta materiale ecologice, cu incarcatura energetica, ce pot fi folosite ca si combustibil.

In anexa la aceasta scrisoare gasiti traducerea materialelor documentare (in esenta lor) pe care le detinem despre utilajele pe care dorim sa le comercializam in Romania

Speram ca lecturarea documentarelor anexate va vor starni interesul pentru aceste utilaje deosebite si ca ne veti contacta pentru a intra in detalii.

Suntem convinsi ca detineti informatii despre legislatia Uniunii Europene ce trebuie aplicata mai devreme (cu atat mai bine) sau mai tarziu si in tara noastra. Dupa opinia noastra urgenta urgentelor o reprezinta tratarea prin metode europene, total nepoluante, a deseurilor spitalicesti. Este exact ce face unul din utilajele prezentate de noi in anexa.




Preturile sunt formate in functie de capacitatea utilajului si precizate in anexa. Capacitatea utilajelor, fabricate de producatorul Italian, porneste de la 10 kg deseuri tratate pe ora si ajunge la 1500 kg pe ora, diversitate care face posibila adaptarea la nevoile clientilor.

In cazul in care fondurile dvs si ale spitalelor din zona de responsabilitate sunt limitate se poate accesa fonduri europene pentru achizitionarea unor astfel de utilaje. In acest sens va putem pune la dispozitie specialisti pentru intocmirea dosarelor respective. Contributia dvs la achizitionarea lor va fi, prin urmare, una mica.

Sunteti bine venit cu orice fel de intrebari pentru a lamuri eventualele neintelegeri ce se pot ivi dupa lecturarea materialelor mentionate.
Va multumim pentru atentia acordata propunerilor noastre.
Cu stima,
Director General
CONSTANTIN BERCARU
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
948 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Distribuire CONVERTERE - DEZINTEGRATOARE GUNOI - CONVERTERE

DEZINTEGRATOARE DE GUNOAIE 100% ECOLOGICE ESTE LISTAT IN: