Inscrie firma »
 

Prezentare I**************

Vila \"Cascada\" este situata intr-un decor linistit, in zona centrala rezidentiala a cartierului \"Poiana Tapului\" din statiunea Busteni, beneficiind de un decor impresionant, la baza muntelui, sub vestita Cruce de pe Caraiman.

Construita in 2006, cu o arhitectura rustica-montana, insa dotata cu facilitati dintre cele mai moderne, Vila \"Cascada\" are o capacitate de 22 locuri, repartizate in 9 camere duble si un apartament cu 2 camere, dispuse pe 4 nivele. Fie ca doriti sa va relaxati cateva zile la munte schiind sau plimbandu-va pe unul din nenumaratele trasee turistice, vizitand atractiile turistice din imprejurimi, sa petreceti un weekend romantic alaturi de iubita sau iubit sau sa sarbatoriti alaturi de un grup de prieteni sau colegi, noi va asteptam, intr-o ambianta placuta si primitoare!
Vila \"Cascada\" este situata la aproximativ 5 km de centrul orasului Sinaia, si la 2 km de centrul orasului Busteni, in apropiere de DN1. Accesul este usor atat cu trenul (statiile \"Poiana Tapului\" sau \"Busteni\"), dar si cu masina, fiind oferite locuri de parcare in fata pensiunii.
PREZENTARE I**************
MEMBRU
GRATUIT
I**************
382 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cazare munte - vila munte - cazare vila

ULTIMELE PRODUSE ALE INAD GROUP SRL

Oferta firmei INAD GROUP SRL nu contine nici un produs sau serviciu